„МЪРТВЕЦ“ В КОВЧЕГ ВЪЗКРЪСНА В СЛИВЕН

„МЪРТВЕЦ“ В КОВЧЕГ ВЪЗКРЪСНА В СЛИВЕН

 

72-годишен мъж от Сливен, който е бил обявен за мъртъв и положен в ковчег, възкръсна. В момента мъжът се лекува в реанимацията на областната болница в града под Сините камъни.

„Има такъв случай в нашето отделение, пациентът е докаран при нас в 21.30 часа на 13 октомври от приемно – спешно отделение“, заяви пред Sliveninfo д-р Юлия Бянкова, началник на отделението по реанимация.

Драмата със 72-годишния сливналия е започнала малко преди 11 часа същия ден в кв. „Дружба“, когато е получен сигнал, че пенсионерът не отговаря на позвъняванията от страна лице, наето да го гледа. На място идват екипи на пожарната, полицията и Бърза помощ. Вратата на апартамента е разбита, а обитателят е открит в безжизнено състояние. Някой е решил, че мъжът е мъртъв, поради което тялото му е занесено в моргата и дори поставено в ковчег. Часове по-късно „мъртвецът“ се е размърдал и бил незабавно откаран в приемно – спешно отделение, където започнали реанимационни процедури. Мъжът е прехвърлен в отделението по реанимация, където е и в момента.

Предишна СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ФИРМА "ОБЩИНСКА ОХРАНА И СОТ" ПОЗДРАВЯВАТ СВОЯ УПРАВИТЕЛ ПЕТКО ЧОЛАКОВ ЗА ИМЕНИЯ МУ ДЕН
Следваща ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ В СЛИВЕН ЗАСЕДАВА ИЗВЪНРЕДНО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ПЛАМЕН ИВАНОВ, УПРАВИТЕЛ НА ФИРМА „ЗЛАТНА БЕЛКА“

Уважаеми колеги, контрагенти и партньори, Позволете ми да Ви поздравява с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Нека всички дочакаме една по-успешна година. И за бизнеса, и за нашите многобройни клиенти.

Новини Сливен

ПОЗДРАВ ЗА СЕДМИЦАТА НА ГОРАТА ОТ ИНЖ. КОСТА АШЛАМОВ, ДИРЕКТОР НА ДГС „ТВЪРДИЦА”

Служители на ТП” Държавно горско стопанство Твърдица” извършиха залесяване  за да бъдат възстановени пострадалите от пожар през лятото на 2020г. гори край язовир Жребчево. От  5 до 11 април 2021г.

Новини Сливен

СЛИВЕНИНФОНЕТ ПОЗДРАВЯВА ЖИТЕЛИТЕ НА СЛИВЕН С ПРАЗНИКА НА ГРАДА

„СливенИнфонет поздравява своите клиенти и всички граждани на град Сливен с настъпващият празник на града- Димитровден! Пожелава им много здраве,щастие и благополучие! Като компания създадена от сливналии, ориентирана изцяло към