МЪЖ ОТ СЛИВЕН ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ
29.05.2023 6729 Прегледи

МЪЖ ОТ СЛИВЕН ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ

Млад архитект от Сливен има нужда от средства, за да се пребори в тежка болест. Иво Събчев Димитров е с диагноза лимфом на централната нервна система, която му е била поставена в България.

Той има възможност да продължи лечението си в клиника в Турция. Но за целта не достигат средства, с които да му бъдат направени допълнителни изследвания и да се вземе решение как да се продължи борбата със заболяването.

Ако искате да помогнете, може да го направите по следния начин:

Получател: Иво Събчев Димитров

Банка ДСК

IBAN: BG77STSA93000010413012

BIC: STSABGSF

Основание: Дарение за лечение

Иво е на 42 години, родом от гр. Сливен. Завършил е ППМГ Добри Чинтулов, като към момента живее в гр. Варна, където се развива профисионално.

 

nova.bg

Предишна ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ ЩЕ НАБЛЮДАВА УЧЕНИЕ НА БАЗА "НОВО СЕЛО"
Следваща ФОНДАЦИЯ "ЕМИ" ОТПРАВИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ КОНВЕНТА НА КМЕТОВЕТЕ В ЕВРОПА

За автора

Може да харесате още

Новини

ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА СЕ РАДВА НА ОБНОВЕНА РИТУАЛНА ЗАЛА

Община Нова Загора се радва на обновена Ритуална зала на Общинско предприятие „Обредни дейности“. С ново осветление, таван и преобразен интериор, тя е нетърпелива да посрещне желаещите да свържат сърцата

Новини

ТУРЦИЯ ОТКРИ ПРИРОДЕН ГАЗ В ОДРИНСКА ТРАКИЯ

Сондажите на норвежкия енергиен гигант Equinor и канадската компания Valeura показаха значителни находища на природен газ в Тракия, пише турският вестник Daily Sabah, цитиран от БГНЕС. Количествата са 286 млрд.

Новини

ПУСКАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ АВТОБУСИ ЗА ГОЛЯМА ЗАДУШНИЦА В СЛИВЕН

На 18 февруари, събота – Голяма задушница, ще се извършват допълнителни курсове на автобусите до парк „Нови гробища“ – от сп. „Център“ /ДКЦ2/ и сп. „Таньо войвода“ по линия №