МЪЖ ОТ СЛИВЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА НАРКОТИЦИ
юли 25, 2023 2132 Прегледи

МЪЖ ОТ СЛИВЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА НАРКОТИЦИ

Притежание и производство на наркотични вещества са установили криминалисти на РУ-Сливен при специализирана операция. Акцията е срещу наркоразпространението и се провежда на територията на ОДМВР-Сливен.

На 24 юли служители на РУ-Сливен са предприели действия по установяване на лица, занимаващи се с производство и разпространение на наркотични вещества. Извършена е проверка в частен имот, намиращ се в непосредствена близост до учебно заведение в град Сливен. Задържан е криминално проявен мъж на 35 години. В него е намерена и иззета  опаковка, съдържаща кристалообразно вещество, което при теста е реагирало на метамфетамин. В обитаваното от него жилище са намерени и иззети множество предмети, прекурсори и вещества, служещи за производство на метамфетамин. Той е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Предишна ГОВОРИ ЛЕКАРЯТ, КОЙТО ОЦЕЛЯ ПРИ КАТАСТРОФАТА С ЛИНЕЙКА КРАЙ СЛИВЕН
Следваща ЕДИН СПОРТЕН ДЕЯТЕЛ НА 70

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СУШИ БАР GUEST ПОСРЕЩНА СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯ АКРОБАТ И ЕКВИЛИБРИСТ ЕНЧО КЕРЯЗОВ

Енчо Керязов, който е световно известен цирков акробат и еквилибрист, бе гост на популярния суши бар Guest в центъра на Сливен. Вип гостът бе посрещнат лично от собственика на бара

Новини Сливен

ВЕСЕЛИНА СЕДЛАРСКА ПРЕДСТАВЯ КНИГАТА НА ПРОФ. ЕВГЕНИЙ ДАЙНОВ „ЗАПИСКИ ПО РЕВОЛЮЦИЯТА 1997-2017“

Проф. Евгений Дайнов идва в Сливен, където ще бъде представена новата му книга „Записки по революцията 1997-2017“. Мястото на събитието е залата на Парк хотел „Централ“ от 18 часа на

Новини Сливен

АВТОМОБИЛ ИЗГОРЯ В ПОНЕДЕЛНИК ВЕЧЕРТА В СЛИВЕН

На 18 май, в 19,49 часа, е получено съобщение за запален лек автомобил на ул. „Т.Димитров“ в град Сливен. Произшествието е ликвидирано в 20,30 часа от един екип на РСПБЗН-Сливен.