МЪЖ НОЩУВА НА МЕТРИ ОТ МИТРОПОЛИЯТА В СЛИВЕН

МЪЖ НОЩУВА НА МЕТРИ ОТ МИТРОПОЛИЯТА В СЛИВЕН

Бездомник нощува на метри от Сливенската митрополия и Драматичния театър. Това съобщиха пред Sliveninfo служители на двете институции.

„Мъжът е на видима възраст около 50 – 55 години, с брада. През лятото спеше под Универсалния магазин, а сега нощува под боровете до митрополията“, казаха читателите на Sliveninfo.

Проверка на място установи, че под въпросните борове има дебели одеяла, възглавница и чаршаф, бездомникът обаче липсва. Оказа се, че той идвал за нощувка само по тъмно.

Предишна МОМИЧЕ НА 11 ГОДИНИ СЕ ЛЕКУВА ОТ СИФИЛИС В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА НА СЛИВЕН
Следваща СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА РЗИ-СЛИВЕН ОТВАРЯ ВРАТИ ЗА БЕЗПЛАТНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА СПИН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОНЕСЕ СЕ СЛУХ ЗА ВТОРО УБИЙСТВО В СЛИВЕН, МВР ОТРИЧА

Сливен настръхна след зверското убийство на 7-годишната Криси, станало в ранния следобед на 15 август. Вече второ денонощие полицията издирва 21-годишния Мартин Трифонов, който е основният заподозрян за зверското престъпление.

Новини Сливен

ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

Притежаване на наркотици е установено от полицейски екипи на група „Охрана на обществения ред“ в град Сливен. При проверка в района на игрална зала в град Сливен е установен 28-годишния

Новини Сливен

ДЕЦА СА ЗАПАЛИЛИ КЪЩА

Новозагорски криминалисти разкриха палеж на сграда в село Караново. Сигналът за пожар в необитаема сграда в центъра на село Караново е получен в 20,50 часа на 28 февруари. Произшествието е