МЪЖ НОЩУВА НА МЕТРИ ОТ МИТРОПОЛИЯТА В СЛИВЕН

МЪЖ НОЩУВА НА МЕТРИ ОТ МИТРОПОЛИЯТА В СЛИВЕН

Бездомник нощува на метри от Сливенската митрополия и Драматичния театър. Това съобщиха пред Sliveninfo служители на двете институции.

„Мъжът е на видима възраст около 50 – 55 години, с брада. През лятото спеше под Универсалния магазин, а сега нощува под боровете до митрополията“, казаха читателите на Sliveninfo.

Проверка на място установи, че под въпросните борове има дебели одеяла, възглавница и чаршаф, бездомникът обаче липсва. Оказа се, че той идвал за нощувка само по тъмно.

Предишна МОМИЧЕ НА 11 ГОДИНИ СЕ ЛЕКУВА ОТ СИФИЛИС В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА НА СЛИВЕН
Следваща СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА РЗИ-СЛИВЕН ОТВАРЯ ВРАТИ ЗА БЕЗПЛАТНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА СПИН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТ ИЗГОРЕЛИЯ АВТОМОБИЛ ОЦЕЛЯХА САМО ГУМИТЕ

От автомобила, който гръмна и изгоря в квартал „Дружба“, оцеляха само гумите. И четирите гума са напълно здрави, докато всички части на колата са като въглен, видя репортер на Sliveninfo.

Новини Сливен

300 ДЕКАРА ЕЧЕМИК ИЗГОРЯХА СЛЕД ПОЖАР, ПРЕДИЗВИКАН ОТ МЪЛНИЯ

Новозагорски пожарникари са спасили 320 декара ечемик от пожар, възникнал на 3 юни в землището на село Любенова махала. Сигналът е получен в 15,40 часа, произшествието е ликвидирано в 16,55

Новини Сливен

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ТАКСИТАТА В СЛИВЕН ЗА ПЪЛНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ И ПОЧИСТВАНЕ НА КОЛИТЕ

Кметът Стефан Радев издаде заповед за дезинфекция и предприемане на мерки за таксиметровите компании. В документа се посочва, че всички превозвачи, които изпълняват таксиметрови превози, трябва да създадат организация за