МЪЖ И ЖЕНА ОТ СЛИВЕН ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА ЗА ГРАБЕЖ
март 24, 2021 660 Прегледи

МЪЖ И ЖЕНА ОТ СЛИВЕН ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА ЗА ГРАБЕЖ

Наложиха ефективни наказания от 3 години „лишаване от свобода“ спрямо И.Ш. и 1 година „лишаване от свобода“ спрямо И.М. Те са признали вината си за това, че противозаконно отнели пари и мобилен телефон от възрастен мъж, употребявайки сила. Престъплението е осъществено на 09.01.2021 година в град Сливен. То е квалифицирано по чл.198 от НК.

По време на разследването е установено, че подсъдимите са извършили грабежа в съучастие като съизвършители. Те са проникнали в дома на възрастния мъж, хващайки го. Така го задържали, след което отнели сумата от 120 лева и мобилен телефон.

Спрямо И.М. е приведено в изпълнение и нейно предходно условно наказание от 2 години „лишаване от свобода“. Така тя също ще търпи общо ефективно наказание от 3 години „лишаване от свобода“.

Наказанията трябва да бъдат изтърпени при първоначален „строг“ режим в затвор.

Предишна ВАСИЛ СТОЯНОВ: РАЗВИТИЕТО НА СЕЛСКИТЕ РЕГИОНИ ЩЕ БЪДЕ НАШ ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ
Следваща КАРАНТИНИРАНИТЕ ЛИЦА ПОДАВАТ ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ В ПОДВИЖНА КУТИЯ ОТ 24 ДО 31 МАРТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЕЧ ОТ ПОКРИВА И ИЗГНИЛА СЦЕНА В КУКЛЕНИЯ ТЕАТЪР В СЛИВЕН

Теч от покрива и изгнила сцена могат да се видят в Държавния кукления театър в Сливен. Театърът се намира в една от най-красивите сгради в центъра на града. Открит е

Новини Сливен

41 НОВОЗАРАЗЕНИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

41 души са новозаразените с COVID-19  през последното денонощие в Област Сливен. Това показват данните от Единния информационен портал на МЗ. Новите заразени в Област Ямбол са 13.

Новини Сливен

ГРАЖДАНИТЕ НА СЛИВЕН ВЕЧЕ МОГАТ ДА ЗАПЛАЩАТ МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ ЗА 2020 ГОДИНА

В Община Сливен са определени задълженията за превозните средства и недвижимите имоти за текущата 2020 година, съобщават от дирекция „Местни данъци и такси“. Всички задължения вече могат да се заплащат