МЪЖ Е СЪС СЧУПЕН КРАК СЛЕД НЕЛЕП ИНЦИДЕНТ В КЕРМЕН

МЪЖ Е СЪС СЧУПЕН КРАК СЛЕД НЕЛЕП ИНЦИДЕНТ В КЕРМЕН

На 22 декември в РУ-Сливен е получен сигнал за произшествие в селскостопански двора в град Кермен. Около 12,36 часа товарен автомобил „Рено Мастер“, паркиран в двора, потегля на собствен ход и удря мъж на 52 години, като му причинява фрактура на крака. Той е откаран в болнично заведение в град Сливен без опасност за живота. По първоначални данни 62-годишният водачът на товарния автомобил не е обезопасил превозното средство при паркиране.  Участниците в произшествието са от град  Кермен. По случая е образувано досъдебно производство.

Предишна В СЛИВЕН ХВАНАХА ДРОГИРАН ШОФЬОР НА СУБАРУ
Следваща КОЛЕДАРИ ОТ ЕЛЕНОВО ПОЗДРАВИХА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПАСЯЩИ КОНЕ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ХАДЖИ ДИМИТЪР

Пасящи коне пред паметника на Хаджи Димитър развълнуваха жителите на Сливен в четвъртък. Sliveninfo получи няколко снимки на кончетата, които пасяха кротко до паметника на Хаджията и сливенските възрожденци.

Новини Сливен

ЕДИНСТВЕНАТА ФУРНА В СЛИВЕН, КОЯТО РАБОТИ ДЕНОНОЩНО

Фурна „Двата аслана“ е единствената в Сливен, която работи денонощно. И една от малкото, в която се правят прочутите сливенски милинки, показа проучване на Sliveninfo. Именно заради сливенските милинки и

Новини Сливен

ОГНЕБОРЦИ ОТ БУРГАС, СЛИВЕН И ЯМБОЛ ПРЕМЕРИХА СИЛИ В СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПОЖАРОПРИЛОЖЕН СПОРТ

На 18 май  в град Нова Загора се проведе тазгодишното зонално състезание по пожароприложен спорт. В надпреварата взеха участие отборите на Регионалните дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението” (ПБЗН)