МЪЖКО ХОРО В СЛИВЕН МАЙ ЩЕ ИМА
януари 5, 2021 2199 Прегледи

МЪЖКО ХОРО В СЛИВЕН МАЙ ЩЕ ИМА

Мъжко хоро в Сливен май ще има, въпреки противоепидемичните мерки. Репортер на Sliveninfo засне днес следобед камион с чували, пълни с пясък край мястото в кв. „Кольо Фичето”, където по традиция на Йордановден се хвърля кръста и се провежда мъжко хоро. С чувалите днес бе направен бент на река Новоселска. Активно участие в изграждането му взе отец Силвестър, който по традиция хвърля кръста и влиза във водите на реката. Дали това ще се случи утре – предстои да видим.

От сдружение „Свети Георги Победоносец” казаха, че те не са организатори на проявата и няма да участват в нея.

Предишни години именно сдружението бе организатор на мъжкото хоро.

От община Сливен казаха за Sliveninfo, че не е постъпвало уведомление за мероприятие на 6 януари. В същото време общината не е съорганизатор на каквото и да е мероприятие.

 

Предишна ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ ДИМИТЪР МИТЕВ ИЗКАЗА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА МИХАИЛ ЖЕЛЕВ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН ЧЕСТВА 112 ГОДИНИ НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ

С официална церемония на площад „Хаджи Димитър“ в Сливен днес бе отбелязан Денят на Независимостта на България. Честването на 112-годишнината започна с издигане на националния трибагреник под звуците на Химна

Новини Сливен

ПРИВЕТСТВИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ КЪМ ЛЕКАРИТЕ ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН

Уважаеми лекари, За мен е особена чест да ви поздравя с вашия празник – Деня на свети Йоан Рилски Чудотворец! Вие сте пазители на най-ценното – здравето на нацията, служители

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че днес -20.08.2019. поради възникнала авария е прекъснато водоподаването на част от кв. „Клуцохор“ – в района на блок 2„  до 12.00 ч.