МЪЖКО ХОРО В СЛИВЕН МАЙ ЩЕ ИМА
януари 5, 2021 1967 Прегледи

МЪЖКО ХОРО В СЛИВЕН МАЙ ЩЕ ИМА

Мъжко хоро в Сливен май ще има, въпреки противоепидемичните мерки. Репортер на Sliveninfo засне днес следобед камион с чували, пълни с пясък край мястото в кв. „Кольо Фичето”, където по традиция на Йордановден се хвърля кръста и се провежда мъжко хоро. С чувалите днес бе направен бент на река Новоселска. Активно участие в изграждането му взе отец Силвестър, който по традиция хвърля кръста и влиза във водите на реката. Дали това ще се случи утре – предстои да видим.

От сдружение „Свети Георги Победоносец” казаха, че те не са организатори на проявата и няма да участват в нея.

Предишни години именно сдружението бе организатор на мъжкото хоро.

От община Сливен казаха за Sliveninfo, че не е постъпвало уведомление за мероприятие на 6 януари. В същото време общината не е съорганизатор на каквото и да е мероприятие.

 

Предишна ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ ДИМИТЪР МИТЕВ ИЗКАЗА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА МИХАИЛ ЖЕЛЕВ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

33-ГОДИШЕН КРАДЕЦ Е ЗАДЪРЖАН

33-годишен мъж е задържан за домова кражба при съвместни действия на РУ-Сливен и РУ-Несебър. Криминалистите започват работя по случая след подаден сигнал на 6 май за взломна кражба от жилище

Новини Сливен

НЕГОВИЯТ ЖИВОТ МИНА КРАЙ ПАМЕТНИКА НА ШЕСТИ АРТИЛЕРИЙСКИ ПОЛК

Моят съзнателен жизнен път като военнослужещ започна и премина край паметника на Шести артилерийски полк. Думите са на сержанта от запаса Ангел Пенев. В петък вечерта той присъства на благотворителния

Новини Сливен

61 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

4 390 са новите случаи на коронавирус, потвърдени при 11 068 теста. От началото на пандемията регистрираните с COVID-19 у нас са 83 366, показват данните в Националната информационна система.