МУСТАФА МУСТАФОВ ПРИВЕТСТВА В СЛИВЕН ЛИДЕРА НА МЛАДЕЖКОТО ДПС
април 9, 2022 2353 Прегледи

МУСТАФА МУСТАФОВ ПРИВЕТСТВА В СЛИВЕН ЛИДЕРА НА МЛАДЕЖКОТО ДПС

Мустафа Мустафов приветства в Сливен лидера на младежкото ДПС. Случи се в една от залите в парк хотел „Централ” в събота, където бяха събрани млади активисти на движението.

Срещата бе между на Младежко ДПС – Сливен заедно с г-н Сезгин Мехмед /председател на МДПС/ и ръководството на младежите на ДПС, съобщиха за Sliveninfo от централата на движението в Сливен. Бяха обсъдени актуални теми, касаещи подсилването на младежката структура на ДПС в града. Големият интерес на младежите беше обсъден като основание за нови срещи на младежката организация в най-кратък срок от време. На срещата присъства и председателят на Областен съвет на ДПС – Сливен – г-н Мустафа Мустафов, който изрази задоволство от срещата си с младежите и подчерта, че те са бъдещето на партията.

Предишна ГОРСКИ И ДОБРОВОЛЦИ ЗАЕДНО ПОЧИСТИХА ПРИРОДАТА НА СЛИВЕН ЗА СЕДМИЦА НА ГОРАТА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОКАНИ МИНИСТЪР БАЛТОВА ЗА ПОСЛАНИК НА СЛИВЕН В РАЗВИТИЕТО НА ТУРИЗМА

Областният управител Минчо Афузов покани служебния министър на туризма Стела Балтова да стане посланик на Сливен пред служебното правителство за разрешаването на проблеми, свързани с развитието на туристическия отрасъл в

Новини Сливен

ОБРЪЩЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЗА СВЕТОВНИЯ ДЕН ЗА ВЪЗПОМЕНАНИЕ НА ЖЕРТВИТЕ ПРИ КАТАСТРОФИ

Уважаеми съграждани, На 15 ноември 2020 г. ще отбележим Световния ден за възпоменание на жертвите при пътнотранспортни произшествия. През тази година инициативата преминава под мотото „Помним, подкрепяме, действаме“ – помним

Новини Сливен

ЗАЛИЧАВАТ ЖИВОТНОВЪДНИ ОБЕКТИ В МЕДВЕН ЗАРАДИ СИГНАЛИ ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНИ ЖИВОТНИ

Животновъдни обекти в котленското село Медвен са в процедура на заличаване, а удостоверенията за регистрацията им ще бъде обезсилена заради груби нарушения на ветеринарномедицинската дейност съгласно чл. 138 ал.1 т.