МУСТАФА МУСТАФОВ ПОВЕЖДА ЛИСТАТА НА ДПС ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В СЛИВЕН

МУСТАФА МУСТАФОВ ПОВЕЖДА ЛИСТАТА НА ДПС ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В СЛИВЕН

Областният председател на ДПС Мустафа Мустафов, който е настоящ общински съветник в Сливен, ще води отново листата за съветници от партията за предстоящите местни избори. Това стана ясно след проведени днес консултации на ръководството с регионалните и местни структури за утвърждаване на кандидатите.

Втора в листата на ДПС за Сливен е Таня Петрова, трети е настоящият съветник Мустан Мехмедали, Валентин Георгиев е на четвърто място. Следват Ашкън Веиз, Али Мехмедов, Айхан Бекиров, Сибел Ибрямова, Костадин Костадинов, Гьонюл Хюсеин. В листата са представени както млади хора, така и с политически опит, има икономисти, агро- и в и к специалисти, представители на изкуството и бизнеса.

До края на седмицата ще стане ясно дали ДПС ще издигне самостоятелна кандидатура за кмет в Сливен, защото ситуацията се промени, коментира пред Радио Сливен Нет областният лидер на партията Мустафов.

Припомняме, че движението номинира за първи път свой кандидат за кмет в Нова Загора – инж. Митко Митев.

Според лидера на ДПС, „…местните избори са изключително важни и изискват отговорно отношение и поведение“. Карадайъ коментира още, че успех за ДПС ще е затвърждаване на досегашните позиции на партията и разширяване на участието на ДПС в местната власт.

 

„Радио Сливен нет“

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща БСП - НОВА ЗАГОРА ИЗДИГНА РУМЕН ХРИСТОВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГРАДСКА ТОАЛЕТНА СЕ ПРЕВЪРНА РОЗАРИУМ

Градската тоалетна в попската градина на Сливен се превърна в розариум. Случи се с помощта на адвокат Магдалена Данчева, председател на организацията „Бригада нова градина“. Върху тоалетната вече има саксии

Новини Сливен

ОБЩИНА КОТЕЛ ЩЕ РЕМОНТИРА ЧЕТИРИ УЛИЦИ ЗА БЛИЗО 2,2 МЛН. ЛЕВА

По договор за безвъзмездна финансова помощ № 20/07/2/0/00602/ от 14.06.2018 г. между Държавен фонд земеделие и Община Котел ще се ремонтират четири улици в град Котел. Това са: ул. „Георги

Новини Сливен

МАРИЯ КЪЧЕВА И ТИНА-МАРИЯ БУРОВА ОТ ПМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ СА ФИНАЛИСТИ НА МЕЖДУНАРОДНА ОЛИМПИАДА ПО МАТЕМАТИКА

Мария Къчева от VI клас и Тина-Мария Бурова от XIклас са сред 32-та класирани ученици от страната за финала на Международната олимпиада по математика на фондация „Леонард Ойлер“. В началото на ноември 2017 г.