МУСТАФА МУСТАФОВ ПОВЕЖДА ЛИСТАТА НА ДПС ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В СЛИВЕН
11.09.2019 2215 Прегледи

МУСТАФА МУСТАФОВ ПОВЕЖДА ЛИСТАТА НА ДПС ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В СЛИВЕН

Областният председател на ДПС Мустафа Мустафов, който е настоящ общински съветник в Сливен, ще води отново листата за съветници от партията за предстоящите местни избори. Това стана ясно след проведени днес консултации на ръководството с регионалните и местни структури за утвърждаване на кандидатите.

Втора в листата на ДПС за Сливен е Таня Петрова, трети е настоящият съветник Мустан Мехмедали, Валентин Георгиев е на четвърто място. Следват Ашкън Веиз, Али Мехмедов, Айхан Бекиров, Сибел Ибрямова, Костадин Костадинов, Гьонюл Хюсеин. В листата са представени както млади хора, така и с политически опит, има икономисти, агро- и в и к специалисти, представители на изкуството и бизнеса.

До края на седмицата ще стане ясно дали ДПС ще издигне самостоятелна кандидатура за кмет в Сливен, защото ситуацията се промени, коментира пред Радио Сливен Нет областният лидер на партията Мустафов.

Припомняме, че движението номинира за първи път свой кандидат за кмет в Нова Загора – инж. Митко Митев.

Според лидера на ДПС, „…местните избори са изключително важни и изискват отговорно отношение и поведение“. Карадайъ коментира още, че успех за ДПС ще е затвърждаване на досегашните позиции на партията и разширяване на участието на ДПС в местната власт.

 

„Радио Сливен нет“

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща БСП - НОВА ЗАГОРА ИЗДИГНА РУМЕН ХРИСТОВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 05.12 /сряда/ до отстраняване на възникнала авария е възможно нарушено водоподаването в източната част на кв. Дружба ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Новини Сливен

ОТКРИТА БЕ ИЗЛОЖБА НА СЛИВЕНСКИ ХУДОЖНИЦИ В БЕРЛИН

Първата изложба на български художници в Германия за 2019 година е вече факт. Тя бе официално открита днес в Берлин. Изложбата представя творби на деветима сливенски автори: Димитрина Дойчинова, Мариана

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА ИЗЗЕ НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ И БОЕПРИПАСИ В ГРАД ШИВАЧЕВО

Полицията в Твърдица е иззела незаконно оръжие и боеприпаси от частен имот в град Шивачево. На 17 февруари при проверка в дома на 42-годишния Г.Д. са иззети една двуцевна пушка