МУСТАФА МУСТАФОВ ПОВЕЖДА ЛИСТАТА НА ДПС ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В СЛИВЕН

МУСТАФА МУСТАФОВ ПОВЕЖДА ЛИСТАТА НА ДПС ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В СЛИВЕН

Областният председател на ДПС Мустафа Мустафов, който е настоящ общински съветник в Сливен, ще води отново листата за съветници от партията за предстоящите местни избори. Това стана ясно след проведени днес консултации на ръководството с регионалните и местни структури за утвърждаване на кандидатите.

Втора в листата на ДПС за Сливен е Таня Петрова, трети е настоящият съветник Мустан Мехмедали, Валентин Георгиев е на четвърто място. Следват Ашкън Веиз, Али Мехмедов, Айхан Бекиров, Сибел Ибрямова, Костадин Костадинов, Гьонюл Хюсеин. В листата са представени както млади хора, така и с политически опит, има икономисти, агро- и в и к специалисти, представители на изкуството и бизнеса.

До края на седмицата ще стане ясно дали ДПС ще издигне самостоятелна кандидатура за кмет в Сливен, защото ситуацията се промени, коментира пред Радио Сливен Нет областният лидер на партията Мустафов.

Припомняме, че движението номинира за първи път свой кандидат за кмет в Нова Загора – инж. Митко Митев.

Според лидера на ДПС, „…местните избори са изключително важни и изискват отговорно отношение и поведение“. Карадайъ коментира още, че успех за ДПС ще е затвърждаване на досегашните позиции на партията и разширяване на участието на ДПС в местната власт.

 

„Радио Сливен нет“

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща БСП - НОВА ЗАГОРА ИЗДИГНА РУМЕН ХРИСТОВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗВА ЕВРОПЕЙСКАТА НОЩ НА МУЗЕИТЕ

И тази година Сливен ще се включи в инициативата Европейската нощ на музеите по повод Международния ден на музеите. Звездите от популярния уеб сериал „Типично“ ще бъдат част от програмата.

Новини Сливен

654 НАРУШЕНИЯ СА КОНСТАТИРАНИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ПРИ АКЦИЯ НА ПЪТНА ПОЛИЦИЯ В СЛИВЕН

През изминалата седмица на територията на ОДМВР-Сливен служители на „Пътна полиция” са проверили 931 превозни средства и 1134 лица. Констатирани са 654 нарушения на Закона за движение по пътищата. Съставени

Новини Сливен

В СЛИВЕН ЗАПОЧНА МЛАДЕЖКИЯТ ЛАГЕР „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ!“

В Сливен стартира третото издание на младежкия лагер „Здравей, здраве!”. Той се провежда от 24 до 28 юни на крепостта „Туида“. В него ще се включат 750 ученика от сливенски