МУСТАФА МУСТАФОВ БЕШЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС – СЛИВЕН

МУСТАФА МУСТАФОВ БЕШЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС – СЛИВЕН

Областната конференция на ДПС – Сливен издигна кандидатурата на Мустафа Карадайъ за лидер на партията

Ще се работи за укрепване на местните структури и за реализиране на пълен мандат на народен представител от Сливенски избирателен район на предстоящите парламентарни избори

ДПС ще издигне кандидат – кметове във всички общини от областта на  местния вот

Приоритетите на ДПС са залегнали в зелената сделка на ЕС

Мустафа Мустафов беше преизбран с пълно единодушие за областен председател на ДПС – Сливен на провелата се в събота Областна конференция на партията.

Официален гост на събитието беше заместник – председателят на ДПС Янко Янков, член на Централното оперативно бюро /ЦОБ/ и на Централния съвет на движението. Той поздрави участниците в партийния форум от името на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, от председателя на партията Мустафа Карадайъ, от Централното ръководство и Парламентарната група на ДПС. „Доказали сме, че работим за обществото, не в личен интерес. А грешките трябва да ни учат, не да ни демотивират. И в тази трудна ситуация, в условията на пандемия, отново подаваме ръка на хора в затруднено положение“, бе отбелязано от Янко Янков по време на конференцията. Той посочи и засилващата се роля на жените – „носители на доброто“, както ги нарече – в местните структури като предпоставка за по – добра организационна дейност.

Даренията към болници, социални домове, подпомагане на засегнати селища и семейства са само част от хуманните жестове, осъществени от членове на ДПС, отбеляза още Янков, като изрази готовност ръководството на партията да продължи да работи в полза на обществото и с дългосрочен поглед напред  за единството на всички български граждани, за качествено и достъпно здравеопазване, образование и добър жизнен стандарт на хората в цялата страна.

Това ще е 5-ти мандат за Мустафа Мустафов като областен лидер на ДПС, затова той благодари за доверието на делегатите на конференцията и организациите по места. „В отчетния доклад обективно посочихме и слабостите в нашата работа, но и постигнатото в местните организации“, заяви Мустафа Мустафов. Определено ще изискваме по – голяма активност от младите, защото е тревожен фактът, че хората в активна възраст напускат страната. Ще работим за реализирането на младите хора тук и сега, категоричен бе областният лидер на движението. Приоритет в работата на местните структури ще е укрепване и мобилизциране на местните структури за реализиране на пълен мандат на народен предсeдател от Сливенски регион на предстоящите парламентарни избори, заяви Мустафов.

Областната конференция на ДПС – Сливен издигна кандидатурата на Мустафа Карадайъ за лидер на партията. Това е едно от основните решения на конференцията, провела се днес на открито при строго спазване на противоепидемичните мерки.

Сред другите решения на конференцията са по-голямо представителство на ДПС в местните властови структури и всекидневна, а не кампанийна, работа в полза на хората. „Вероятно за следващите местни избори ще издигнем кандидат – кметове във всички общини от областта. Ще работим за разширяване на партийните структури, като разчитаме много на младите“, отново подчерта в обръщението си към делегатите след преизбирането му за областен лидер Мустафа Мустафов.

Приоритетите на ДПС са залегнали в зелената сделка на ЕС. Конференцията възлага на Областния съвет активно да подпомага политиките на партията за чиста вода, здравословни храни, безотпадни технологии и чиста енергия.

Конференцията прие да бъде увеличен от 13 на 15 членове Областният съвет на ДПС.

Бяха избрани 12 делегати на Националната конференция, насрочена за 12 декември.

Подготвя се провеждането й онлайн, заяви днес заместник – председателят на ДПС Янко Янков.

 

Предишна 7 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ОБЛАСТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС МУСТАФА МУСТАФОВ ПОЗДРАВЯВА ЖИТЕЛИТЕ НА ГРАДА ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА ГРАДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАРАБОТИ ОЩЕ ЕДИН ПЛУВЕН БАСЕЙН В ОБЩИНАТА

С разрешение, издадено от кмета Стефан Радев заработи още един плувен басейн за обществено ползване на територията на община Сливен. Той се намира в село Желю войвода. Комисията, назначена с

Новини Сливен

АВДЖИЯ ОТ СЛИВЕН Е ТЕЖКО РАНЕН ПРИ ЛОВ КРАЙ СЕЛО ИЧЕРА

Служители на РУ-Сливен работят по изясняване на инцидент, възникнал по време на лов. На 5 януари, около 13,30 часа, в местността „Бойчов трап“ в село Ичера, по време на ловен

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА МЪЖ С 37 ГРАМА ХЕРОИН

Задържан е 53-годишен мъж с около 37 грама хероин при специализирана операция на полицията в Нова Загора. На 4 март полицейски служители на участък „Кв.Шести“, при работа по линия „Наркотици“,