МУСТАФА МУСТАФОВ БЕШЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС – СЛИВЕН
25.10.2020 1553 Прегледи

МУСТАФА МУСТАФОВ БЕШЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС – СЛИВЕН

Областната конференция на ДПС – Сливен издигна кандидатурата на Мустафа Карадайъ за лидер на партията

Ще се работи за укрепване на местните структури и за реализиране на пълен мандат на народен представител от Сливенски избирателен район на предстоящите парламентарни избори

ДПС ще издигне кандидат – кметове във всички общини от областта на  местния вот

Приоритетите на ДПС са залегнали в зелената сделка на ЕС

Мустафа Мустафов беше преизбран с пълно единодушие за областен председател на ДПС – Сливен на провелата се в събота Областна конференция на партията.

Официален гост на събитието беше заместник – председателят на ДПС Янко Янков, член на Централното оперативно бюро /ЦОБ/ и на Централния съвет на движението. Той поздрави участниците в партийния форум от името на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, от председателя на партията Мустафа Карадайъ, от Централното ръководство и Парламентарната група на ДПС. „Доказали сме, че работим за обществото, не в личен интерес. А грешките трябва да ни учат, не да ни демотивират. И в тази трудна ситуация, в условията на пандемия, отново подаваме ръка на хора в затруднено положение“, бе отбелязано от Янко Янков по време на конференцията. Той посочи и засилващата се роля на жените – „носители на доброто“, както ги нарече – в местните структури като предпоставка за по – добра организационна дейност.

Даренията към болници, социални домове, подпомагане на засегнати селища и семейства са само част от хуманните жестове, осъществени от членове на ДПС, отбеляза още Янков, като изрази готовност ръководството на партията да продължи да работи в полза на обществото и с дългосрочен поглед напред  за единството на всички български граждани, за качествено и достъпно здравеопазване, образование и добър жизнен стандарт на хората в цялата страна.

Това ще е 5-ти мандат за Мустафа Мустафов като областен лидер на ДПС, затова той благодари за доверието на делегатите на конференцията и организациите по места. „В отчетния доклад обективно посочихме и слабостите в нашата работа, но и постигнатото в местните организации“, заяви Мустафа Мустафов. Определено ще изискваме по – голяма активност от младите, защото е тревожен фактът, че хората в активна възраст напускат страната. Ще работим за реализирането на младите хора тук и сега, категоричен бе областният лидер на движението. Приоритет в работата на местните структури ще е укрепване и мобилизциране на местните структури за реализиране на пълен мандат на народен предсeдател от Сливенски регион на предстоящите парламентарни избори, заяви Мустафов.

Областната конференция на ДПС – Сливен издигна кандидатурата на Мустафа Карадайъ за лидер на партията. Това е едно от основните решения на конференцията, провела се днес на открито при строго спазване на противоепидемичните мерки.

Сред другите решения на конференцията са по-голямо представителство на ДПС в местните властови структури и всекидневна, а не кампанийна, работа в полза на хората. „Вероятно за следващите местни избори ще издигнем кандидат – кметове във всички общини от областта. Ще работим за разширяване на партийните структури, като разчитаме много на младите“, отново подчерта в обръщението си към делегатите след преизбирането му за областен лидер Мустафа Мустафов.

Приоритетите на ДПС са залегнали в зелената сделка на ЕС. Конференцията възлага на Областния съвет активно да подпомага политиките на партията за чиста вода, здравословни храни, безотпадни технологии и чиста енергия.

Конференцията прие да бъде увеличен от 13 на 15 членове Областният съвет на ДПС.

Бяха избрани 12 делегати на Националната конференция, насрочена за 12 декември.

Подготвя се провеждането й онлайн, заяви днес заместник – председателят на ДПС Янко Янков.

 

Предишна 7 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ОБЛАСТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС МУСТАФА МУСТАФОВ ПОЗДРАВЯВА ЖИТЕЛИТЕ НА ГРАДА ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА ГРАДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРАВОСЛАВЕН ПАРАКЛИС СЕ РУШИ В ДВОРА НА СЛИВЕНСКО УЧИЛИЩЕ

Параклисът „Света Анна“ в Сливен се руши. За това сигнализираха жители на града. Той е изграден в двора на бившата текстилна фабрика, а в днешно време попада в рамките на

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ

Уважаеми червенокръстци от област Сливен, Приемете моите сърдечни поздрави по случай Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец! Вашите безкористни и добротворни кампании и инициативи са пример за хуманност,

Новини Сливен

АВТОМОБИЛ БЛЪСНА ПЕШЕХОДЕЦ НА ДАМАРСКИЯ МОСТ В СЛИВЕН

Пешеходец е ударен от автомобил на Дамарския мост в Сливен. На място има много кръв, видя репортер на Sliveninfo. Пострадалият е транспортиран в болницата. На местопроизшествието пристигна полиция. Очаквайте подробности!