МУСТАФА КАРАДАЙЪ ОТ СЛИВЕН: НЕ Е МОДЕРНО ДА СЕ МРАЗИМ. МОДЕРНО Е ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ

МУСТАФА КАРАДАЙЪ ОТ СЛИВЕН: НЕ Е МОДЕРНО ДА СЕ МРАЗИМ. МОДЕРНО Е ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ

Вече не е модерно в България да се разделяме, да се противопоставяме и да се мразим. Модерно е да се обединяваме в България. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидат на Движението за президент, на предизборен митинг в Сливен. В него участваха още Искра Михайлова, кандидат за вицепрезидент, Халил Летифов, зам.-председател на ДПС и водач на листата в Стара Загора, президентът на АЛДЕ Илхан Кчюк, Атидже Алиева-Вели, евродепутатът на ДПС, който прави цялата европейска политика в земеделието и Танер Али, водач на листата на Движението в Града на сините камъни.

Дошъл е нов етап от развитие на демокрацията в България – да оценяваме по критериите на ЕС – по качествата на кандидатите и идеите, които те предлагат, заяви Карадайъ. И подчерта, че единствено и само кандидатите на ДПС Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова олицетворяват единството на нацията.

Затова всички модерни български граждани, които са и европейски граждани, които имат очи да видят каква политика правим, които имат уши да чуят какво предлагаме, които имат душа и сърце, милеещи за България и за достойното бъдеще на нашите деца и внуци, ще гласуват с № 17, категоричен бе Карадайъ.

Лидерът на ДПС подчерта, че само депутатите на ДПС са подходили с грижа за хората по време на актуализацията на бюджета. Всички предложения на ДПС бяха приети. Най-важното от тях е, че до края на годината всеки български пенсионер ще получава по 120 лв. добавка към пенсията си. Това го направихме с грижа към хората, които са в затруднено положение, защото заради ковид кризата има инфлация, цените растат и пенсионерите са най-ощетени, каза Карадайъ.

Днес обаче наблюдаваме и енергийна криза. Някой да знае какво се случва в държавата, какви мерки се предприемат? Не, никой не знае. Действия да са направени? Не знаем. Не са направени. А след една година някой да има стратегия какво ще се случи, а след 5? – попита Карадайъ, акцентирайки върху факта, че енергийната криза тепърва ще се разраства.

Но знаем, че Европа има стратегия до 2050 година. Затова ние с г-жа Искра Михайлова, когато станем президент и вицепрезидент ще направим така, че да има съвет по енергетика към Президента, за да се изработи стратегия за преодоляване на енергийната криза, обяви Мустафа Карадайъ.

Както преди 30 години правехме история, докарахме свободата и демокрацията в нашата Родина България, за да живеем в край свободен, за да можем да тачим всичко родно и българско, така и днес правим история, категоричен бе лидерът на ДПС.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА . НОВ НАЦИОНАЛЕН ПРИОРИТЕТ- БЪЛГАРИЯ- 9 МИЛИОНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АДВОКАТ ЕЛЕНА ПОПОВА И КАНДИДАТИТЕ ЗА СЪВЕТНИЦИ НА ЕНП КАНЯТ СЛИВНАЛИИ НА СРЕЩА В ЗАЛА „ЗОРА“ ОТ 18 ЧАСА НА 16 ОКТОМВРИ

Скъпи приятели, Заповядайте на представянето на управленските приоритети на адв. Елена Попова и листата на Единна народна партия за Сливен. Ива Стоянова – ландшафтен архитект ще представи своя цялостен проект

Новини Сливен

ТРИ УЧИЛИЩА В СЛИВЕН ЩЕ БЪДАТ ОБНОВЕНИ ПО ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „РЕГИОНИ В РАСТЕЖ”

В Сливен днес официално бе даден стартът на обновяването на сградите на три професионални гимназии. Това са Професионална гимназия по механотехника, Професионална гимназия по икономика „Проф. д-р Димитър Табаков“ и

Новини Сливен

МИТНИЧАРИ СПИПАХА НАД 1000 СМАРТФОНА ЗА 300 БОНА

Голямо количество от 1005 броя недекларирани смартфони и 960 броя аксесоари за тях задържаха митнически служители от Териториална дирекция Южна морска, при митническа проверка на лек автомобил с българска регистрация