МУСТАФА КАРАДАЙЪ ИДВА В СЛИВЕН ТАЗИ СЪБОТА

МУСТАФА КАРАДАЙЪ ИДВА В СЛИВЕН ТАЗИ СЪБОТА

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ идва в Сливен тази събота. Мястото на срещата е залата на читалище „Зора“, а времето – 11 часа. Това съобщи пред Sliveninfo Хатидже Георгиева, водач на листата на ДПС в област Сливен.

„Каним всички членове и симпатизанти на ДПС, както и жителите на Сливен, да присъстват на нашата проява с лидера Мустафа Карадайъ и цялата листа кандидат-депутати“, каза Хатидже Георгиева.

Предишна ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ” - СЛИВЕН
Следваща НА 15 СЕПТЕМВРИ – ПРАЗНИК И В ДЕТСКА ГРАДИНА „ХАИК И ВЕРЖИН ПАПАЗЯН“ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

4 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА РЕВНИВ ИЗВЪРШИТЕЛ НА ПАЛЕЖИ

По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Сливен бе наложено наказание от 4 години „лишаване от свобода“ спрямо Георги Г. Той е подсъдим за това, че умишлено е запалил

Новини Сливен

ЗАПОЧВА ИМУНИЗАЦИЯТА НА РЕГИСТРИРАНИТЕ В НАЦИОНАЛНИЯ ПОРТАЛ ЗА ВАКСИНИРАНЕ

На 11 март започва имунизацията на желаещите, регистрирани в националния портал за ваксиниране, съобщиха от Областния кризисен щаб.  Ще бъде поставена първа доза на лицата, определени за имунизиране на тази дата.

Новини Сливен

ДИРЕКТОРЪТ НА ЮИДП ИНЖ. ДИМЧО РАДЕВ С ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ

Уважаеми госпожи и господа, ръководители и служители в структурите на МВР, Скъпи сънародници,   Позволете ми да Ви поднеса искрени благопожелания и най-сърдечни поздрави по повод Празника на Българската полиция