МУСТАФА КАРАДАЙЪ ДАДЕ МОЩНА ПОДКРЕПА ЗА ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА И ЦЯЛАТА ЛИСТА НА ДПС В СЛИВЕН

МУСТАФА КАРАДАЙЪ ДАДЕ МОЩНА ПОДКРЕПА ЗА ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА И ЦЯЛАТА ЛИСТА НА ДПС В СЛИВЕН

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ мощно подкрепи водачката на листата в Сливен Хатидже Георгиева и всички кандидат-депутати на Движението.

„Не един, трима депутати от Сливен може да излъчи ДПС. Няма търпение безкрай. Не можем да гледаме как унищожават държавата хора, които няма да останат тук да живеят. Когато вие си търсите майстор в къщата, винаги търсите най-добрия. Затова е време ДПС за влезе във властта, защото когато ние сме били на власт, стандартът на живот е бил най-добър през прехода. За да се случи това, гласувайте с бюлетина номер 1“, каза председателят на Движението.

Хатидже Георгиева започна своето слово с изненада. Извън сценария тя покани на сцената осемдесетгодишния бай Хасан от село Ябланово, който не очакваше поканата и доста се вайка, че не е подготвен, но въпреки това се качи до Хатидже Георгиева. Оказа се, че бай Хасан е бил арестуван по време на Възродителния процес и пет години е лежал по затвори и лагери без съд и присъда. „Моята партия е ДПС. Тя донесе демокрацията в страната. Нека я подкрепим с номер 1“, каза осемдесетгодишният бай Хасан.

„Страната ни днес се намира в няколко кризи, но най-важната е политическата. Време е да се обединим като народ и ДПС да влезе във властта. За мен е чест, че съм кандидат за народен представител от област Сливен. Тук има много проблеми, като се започне от липсата на дърва и тяхната цена и се мине през инфраструктурата и лошото водоснабдяване на малките населени места. Този път е лесно да се гласува. Призовавам всички, включотелно и възрастните, които друг път са оставали по къщите си, този път да излязат и да натиснат номер 1“, каза Хатидже Георгиева.

Областният лидер на Движението в Сливен Мустафа Мустафов акцентира върху разединението сред хората, дошло през последните години. Той изрази увереност, че кандидатите на Движението в Сливен ще се представят максимално добре и призова за масова подкрепа.

Общинският председател на ДПС в Котел Владимир Мартинов каза, че тези, които са направили рекордната инфлация в страната, скоро ще си отидат. „Ние обаче, оставаме тук и трябва да си подредим държавата, това може да стане само с участието на ДПС във властта“, заяви адвокатът.

Срещата се проведе в залата на читалище „Зора“ и в нея присъстваха представители от четирите общини на област Сливен.

 

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕДОСТАВЯ НАД 50 ХИЛЯДИ ДЕКАРА НА ЖИВОТНОВЪДИТЕ В РАЙОНА ЗА ПАСИЩА
Следваща ДЕЯН ДЕЧЕВ И КАНДИДАТИ ЗА ДЕПУТАТИ ОТ ЧЕРВЕНАТА ЛИСТА ПОСРЕЩНАХА БИВШИЯ ЗЕМЕДЕЛСКИ МИНИСТЪР НА ЖИВОТНОВЪДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ КРАЙ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Разговор между борци на площад „Славейков“: – Пуснали са „Граф Монте Кристо“. – Ми що да не го пуснат? Пуснаха Карамански, пуснаха Барона, защо да не пуснат и Граф Монте

Новини Сливен

ПИЯН ШОФЬОР ОБЪРНА РОВЪР, АРЕСТУВАХА ГО

Пътно произшествие с водач, употребил алкохол, е станало в котленското село Ябланово. Сигналът е получен на 20 април в 16,39 часа. Лек автомобил „Rover“, управляван от водач на 49 години

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВАТ ОТКРИТИТЕ ПРИЕМНИ НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ПП ГЕРБ – СЛИВЕН И ПРЕЗ НОЕМВРИ

Съветниците от ПП ГЕРБ – Сливен продължават срещите си с граждани и през ноември. Приемните на представителите на местния парламент преминават при голям интерес. Гражданите на Сливен се обръщат към