МУСТАФА КАРАДАЙЪ ДАДЕ МОЩНА ПОДКРЕПА ЗА ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА И ЦЯЛАТА ЛИСТА НА ДПС В СЛИВЕН
17.09.2022 1776 Прегледи

МУСТАФА КАРАДАЙЪ ДАДЕ МОЩНА ПОДКРЕПА ЗА ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА И ЦЯЛАТА ЛИСТА НА ДПС В СЛИВЕН

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ мощно подкрепи водачката на листата в Сливен Хатидже Георгиева и всички кандидат-депутати на Движението.

„Не един, трима депутати от Сливен може да излъчи ДПС. Няма търпение безкрай. Не можем да гледаме как унищожават държавата хора, които няма да останат тук да живеят. Когато вие си търсите майстор в къщата, винаги търсите най-добрия. Затова е време ДПС за влезе във властта, защото когато ние сме били на власт, стандартът на живот е бил най-добър през прехода. За да се случи това, гласувайте с бюлетина номер 1“, каза председателят на Движението.

Хатидже Георгиева започна своето слово с изненада. Извън сценария тя покани на сцената осемдесетгодишния бай Хасан от село Ябланово, който не очакваше поканата и доста се вайка, че не е подготвен, но въпреки това се качи до Хатидже Георгиева. Оказа се, че бай Хасан е бил арестуван по време на Възродителния процес и пет години е лежал по затвори и лагери без съд и присъда. „Моята партия е ДПС. Тя донесе демокрацията в страната. Нека я подкрепим с номер 1“, каза осемдесетгодишният бай Хасан.

„Страната ни днес се намира в няколко кризи, но най-важната е политическата. Време е да се обединим като народ и ДПС да влезе във властта. За мен е чест, че съм кандидат за народен представител от област Сливен. Тук има много проблеми, като се започне от липсата на дърва и тяхната цена и се мине през инфраструктурата и лошото водоснабдяване на малките населени места. Този път е лесно да се гласува. Призовавам всички, включотелно и възрастните, които друг път са оставали по къщите си, този път да излязат и да натиснат номер 1“, каза Хатидже Георгиева.

Областният лидер на Движението в Сливен Мустафа Мустафов акцентира върху разединението сред хората, дошло през последните години. Той изрази увереност, че кандидатите на Движението в Сливен ще се представят максимално добре и призова за масова подкрепа.

Общинският председател на ДПС в Котел Владимир Мартинов каза, че тези, които са направили рекордната инфлация в страната, скоро ще си отидат. „Ние обаче, оставаме тук и трябва да си подредим държавата, това може да стане само с участието на ДПС във властта“, заяви адвокатът.

Срещата се проведе в залата на читалище „Зора“ и в нея присъстваха представители от четирите общини на област Сливен.

 

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕДОСТАВЯ НАД 50 ХИЛЯДИ ДЕКАРА НА ЖИВОТНОВЪДИТЕ В РАЙОНА ЗА ПАСИЩА
Следваща ДЕЯН ДЕЧЕВ И КАНДИДАТИ ЗА ДЕПУТАТИ ОТ ЧЕРВЕНАТА ЛИСТА ПОСРЕЩНАХА БИВШИЯ ЗЕМЕДЕЛСКИ МИНИСТЪР НА ЖИВОТНОВЪДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ КРАЙ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОИК – СЛИВЕН ЩЕ ОБЖАЛВА РЕШЕНИЕТО НА АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА 3500 ЛЕВА РАЗНОСКИ ПО ДЕЛОТО

Общинската избирателна комисия (ОИК) в Сливен няма да обжалва отмяна на нейно решение от Административния съд за избор на общински съветници в част „Преференции“. Това съобщи за БТА Християна Денчева

Новини Сливен

117 АБИТУРИЕНТКИ ПОЛУЧИХА ПОДАРЪК ОТ ТРАДИЦИОННАТА ИНИЦИАТИВА НА ЖГЕРБ СЛИВЕН „ДА ПОСРЕЩНЕМ СВОЯ БАЛ С УСМИВКА“

За поредна година ЖГЕРБ – Сливен организира кампанията „Да посрещнем своя бал с усмивка“. Женската организация на партията направи подарък на 117 момичета от Сливен и общината, които тази година

Новини Сливен

120 КМ/Ч СТИГНА СКОРОСТТА НА ВЯТЪРА В СЛИВЕН

В следобедните часове в някои части от общината, в това число и в Сливен, скоростта на вятъра надвиши 120 км/ч. Продължава снеговалежът. Общинските пътища са проходими при зимни условия, съобщи