МУЗИКАЛНО-ПОЕТИЧНА ВЕЧЕР „НАЧАЛОТО БЕ СЛОВОТО“ В КОТЕЛ
май 12, 2023 257 Прегледи

МУЗИКАЛНО-ПОЕТИЧНА ВЕЧЕР „НАЧАЛОТО БЕ СЛОВОТО“ В КОТЕЛ

Стихове на известни български поети, сред които и тези на котленските –  Весела Коджагяурова и Мима Пенчева, златни песни от репертоарите на Васил Найденов, Хайгашод Агасян, произведения за пиано на четири ръце и др., звучаха от сцената на залата на „Младежкия дом“ вчера вечерта. Повод беше честването на Деня на Светите равноапостоли и просветители Кирил и Методий, а организатор – „Център за подкрепа за личностно развитие“.

Участници в събитието бяха младежите от театрална група „Арлекино“ – Фийдес Мустафова, Габриела Иванова, Грета Йорданова, Христина Димитрова, Михаела Къчева, Николай Митев, Марта Стойкова, Рая Давидова, с ръководители Славка Докова, Красимира Софенкова, както и гост-учителите Алида Михалева и Мариела Михалева, които активно се включиха в програмата.

На финала на музикално-поетичната вечер „Началото бе словото“, всички участници се качиха на сцената заедно, а публиката ги дари с бурни аплодисменти и много цветя.

Предишна НАДЗИРАТЕЛИ ПРОТЕСТИРАХА ПРЕД ЖЕНСКИЯ ЗАТВОР В СЛИВЕН
Следваща НА 27 МАЙ ОТНОВО ЩЕ ИМА ФЕРМЕРСКИ И ЗАНАЯТЧИЙСКИ ПАЗАР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СЛИВЕН ХВАНАХА ДРОГИРАН ШОФЬОР НА СУБАРУ

45-годишен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „Субару“, е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 22 декември при ежедневния контрол по пътна

Новини Сливен

МЛАДЕЖКИ ДОМ И МЛАДЕЖКИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН ЩЕ ОТБЕЛЕЖАТ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

„О, младост! Младост!… Може би цялата тайна на твоята прелест се състои не в това да имаш възможност да направиш всичко, а във възможността да мислиш, че ще направиш всичко.

Новини Сливен

ЛЪЖЛИВИ РЕКЛАМИ ВКАРАХА ХРИСТО КОВАЧКИ И ЦВЕТАНКА РИЗОВА В ИЗМИСЛЕН БИЗНЕС

В сензационната новина, че Христо Ковачки изкарва милиони от криптовалута има само една истина и тя е, че има човек с такова име, който е гостувал на предаването на Цветанка