МОЩНА ПОДКРЕПА ОТ РУМЕН ПЕТКОВ ЗА ПРОФ.СТЕФАН СИМЕОНОВ И ЛИСТАТА НА „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“ В СЛИВЕН
29.09.2022 1406 Прегледи

МОЩНА ПОДКРЕПА ОТ РУМЕН ПЕТКОВ ЗА ПРОФ.СТЕФАН СИМЕОНОВ И ЛИСТАТА НА „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“ В СЛИВЕН

Лидерът на АБВ Румен Петков даде мощна подкрепа за проф. Стефан Симеонов и сливенската листа на коалиция „Български възход“. „Професор Стефан Симеонов е уважаван специалист по национална сигурност и авторитет в своята област. Това е сливенска листа от сливналии, които са се доказали в своите професии и са професионалисти. Какво да кажем за адв. Любомир Кючуков, който ще бъде гордост за всяка листа. Всички предложени кандита депутати заслужават доверието на сливналии“, убеден е лидерът на АБВ.

Той призова гражданите на Сливен да гласуват за листата на „Български възход“ с номер 15. Изтъкна, че в листата има великолепен баланс, състои от местни хора и това е почтеният избор на Сливен.

Виолета Комитова, член на Изпълнителния съвет на „Български възход“, очерта четири приоритета, върху които ще работят дългосрочно – демографска криза, реформа в администрацията, промени в данъчната система и създаване на публичен орган, който да дава оценка на депутатите. Тя заяви, че са водили позитивна кампания, без червени линии, евтина, което означава, че няма кой да им „дърпа конците“. Тя допълни, че ще търсят и ще дават подкрепа на всички партии по националните въпроси. „Български възход“ е партия на българския национален консерватизъм“, заяви Виолета Комитова.

Водачът на листата проф. Стефан Симеонов заяви, че препоръчват да се гласува на хората, които са разочаровани, на тези, които не са участвали досега активно в изборите. „Ние не поставяме ограничителни линии, обръщаме се към всички в името на националния интерес“, заяви той.

Предишна МАРИЯ БЕЛОВА: ГЕРБ-СДС ЩЕ РЕСТАРТИРА ПРОГРАМАТА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ БЕЗ САМОУЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЛУЧИ ПЛАКЕТ ОТ СЪЮЗА НА ОФИЦЕРИТЕ И СЕРЖАНТИТЕ ОТ ЗАПАСА И РЕЗЕРВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАПОЧВА ИМУНИЗАЦИЯТА НА РЕГИСТРИРАНИТЕ В НАЦИОНАЛНИЯ ПОРТАЛ ЗА ВАКСИНИРАНЕ

На 11 март започва имунизацията на желаещите, регистрирани в националния портал за ваксиниране, съобщиха от Областния кризисен щаб.  Ще бъде поставена първа доза на лицата, определени за имунизиране на тази дата.

Новини Сливен

В ПРАЗНИЧНА ИЗЛОЖБА ГАЛЕРИЯ „МАЙ“ ЩЕ ПОДРЕДИ ТВОРБИТЕ НА ИЗВЕСТНИ СЛИВЕНСКИ ХУДОЖНИЦИ

Творбите на над 20 сливенски художници ще бъдат изложени тази вечер от 17,30 ч. в традиционната празнична изложба в галерия „Май“. Тя е посветена на един от най-светлите християнски празници

Новини Сливен

КРЕПОСТТА „ГРАДИЩЕ“ СТАНА КУЛТУРНА ЦЕННОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ

Това стана със заповед №РД 9Р–15/12.02.2018 на Министерството на културата през февруари, издадена въз основа решенията на Специализиран експертен съвет за опазване недвижимите културни ценности от края на ноември. В