МОЩНА ПОДКРЕПА ЗА ПЛАМЕН КРУМОВ И СТЕФАН РАДЕВ

Стотици приветстваха водача на листата на СДС в Сливен Пламен Крумов и неговите петима колеги кандидати за общински съветници. Мощната подкрепа бе изразена в събота в вечерта, в родното село на футболната легенда Желю войвода. Хората аплодираха и кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев, който ги приветства.

Листата на СДС за изборите в Сливен е № 64.

„Искрено съм благодарен, че всички сте тук. Няма да говоря за себе си, всички вие знаете, че не само през последните четири години, но винаги съм бил 24 часа на разположение, ако се налага да помогна на някого. Днес на футболен език правим дебют и бенефис. Искам да благодаря на г-н Радев, че винаги, когато съм го помолил нещо кат съветник за Желю войвода, е помагал. Правил е невъзможното и то на една проскубана община, която нямаше и една стотинка. Тази кампания мнозина идват тук и казват, че ще ни направят пътища, асфалт и какво ли още не. Само дето не казаха, че ще ни направят и деца. Аз съм вътре и знам каква е действителността“, каза Пламен Крумов. Той подкрепи и кандидата за кмет на ГЕРБ за Желю войвода Стоян Пенков.

„Той за мен е Течо, приятел, който се грижи добре за селото. От него по-достоен няма“, каза Пламен Крумов.

„Радостен съм, че съм тук да подкрепим листата на СДС и Пламен Крумов, наши партньори, с които разчитаме и занапред да работим. И Пламен, и хората от листата, заслужават вашето доверие. СДС е гръбнакът на демокрацията в България и се надявам да продължим заедно добрите работи за общината и Сливен, които правим“, каза Стефан Радев.

Пред множеството бе представена и цялата листа на СДС с № 64. Тя се води от Пламен Крумов, втори е Ивелин Калинчев, трета е Ваня Апостолова, четвърти е Стефан Стайков, на пето място е Ивелина Даголова, а шести е Илиян Илчев.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН С ПОДАРЪЦИ ЗА УЧАСТНИЦИТЕ В МАРАТОНА „ХАЙДУШКИ ПЪТЕКИ“
Следваща ПРОДАВАЧИТЕ НА ПАЗАРА: ЖЕНИТЕ СА ОПРАВНИ И В ПОЛИТИКАТА, АКО НАШ ЧОВЕК ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА, ЩЕ МЕРИ ПО-ТОЧНО ОТ "ГОЛЕМИТЕ" СЛИВЕНСКИ ПОЛИТИЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИНВЕСТИТОР ЩЕ ИЗГРАЖДА ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА ЗА ПЕЛЕТИ В ГРАД КЕРМЕН

ТД „ПОЛИКАРД” ЕООД има следното инвестиционно предложение: „Производствена база за пелети” в УПИ VI-598, кв. 93 по кадастралния и регулационен план на гр. Кермен, община Сливен. Инвестиционното предложение е ново и предвижда

Новини Сливен

ПЪРВИЯТ ЗВЪНЕЦ УДАРИ ЗА 1771 УЧЕНИЦИ В УЧИЛИЩА ОТ ОБЩИНА КОТЕЛ

С издигане на националното знаме и флагът на ЕС започна учебната 2018/2019 година в училищата на общинско и държавно финансиране в община Котел. 1497 ученици влязоха в класните стаи на

Новини Сливен

МЛАДА ЗЪБОЛЕКАРКА ЗАРАБОТИ В ПЪРВИЯ УЧИЛИЩЕН СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ В СЛИВЕН

Община Сливен успя да осигури постоянна стоматологична грижа за едно от най-големите училища в града. От днес в 11-то училище „Константин Константинов“ функционира стоматологичен кабинет със зъболекар на постоянен щат.