януари 31, 2020 0 4075 Прегледи

МОЩЕН ИГРАЧ ВЛИЗА НА ПАЗАРА ЗА МЕДИЦИНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ В СЛИВЕН

Мощен играч от Бургас в най-скоро време ще влезе на пазара за медицински изследвания в Сливен, научи Sliveninfo. Водещата снимка е на сграда о областната болница на Сливен. Според запознати именно в това ново здание ще заработи медико – диагностичната лаборатория, която има клонове в повече от 10 града в Източна България, като три от тях са в областни центрове. Сливен ще стане четвъртият областен център, където лабораторията открива свой филиал. Нейното навлизане в града със сигурност ще размести пластовете в този вид специфичен здравен бизнес. До момента в града има две частни медико – диагностични лаборатории  – „Бодилаб“ и „Рамус“. Интересното в случая е, че техният нов конкурент стъпва в сграда, която е в съседство на другите две лаборатории.

Предполага се, че това ще доведе до по-ниски цени са изследванията.

Sliveninfo научи, че новата лаборатория от Бургас има намерения да открие свое представителство и на още едно място в града под Сините камъни.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕДПРИЕМА ПРЕВАНТИВНИ МЕРКИ СРЕЩУ ПТИЧИЯ ГРИП
Следваща ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ - СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВАТ С ПРИЕМНИ ЗА ГРАЖДАНИ И ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОДМВР – СЛИВЕН СА ШАМПИОНИ В ТУРНИРА ПО ФУТБОЛ, ОРГАНИЗИРАН ЗА 6 МАЙ

Полковник Любомир Вачев, командир на „Центъра за подготовка на специалисти” връчи днес купата на шампиона и награди участниците в турнира по футбол, организиран по случай  празник на Българската армия-6 май.

Новини Сливен

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В НОВА ЗАГОРА: ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ЗАПОЧВА ДА ПРИДОБИВА ЕВРОПЕЙСКИ ОБЛИК

Когато има стабилност в държавата и взаимодействие между институциите, и когато се намали политическото противопоставяне, страната ни може да бъде по – ефективна и да се възползва от европейската подкрепа.

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН ДИМИТЪР МИТЕВ ПО СЛУЧАЙ ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН

Уважаеми учители и ученици, Скъпи първокласници, Днес е вашият първи учебен ден! Изключителен ден, който ще помните завинаги! Ден, в който за първи път прекрачвате прага на училището. Тук ще