януари 31, 2020 0 4312 Прегледи

МОЩЕН ИГРАЧ ВЛИЗА НА ПАЗАРА ЗА МЕДИЦИНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ В СЛИВЕН

Мощен играч от Бургас в най-скоро време ще влезе на пазара за медицински изследвания в Сливен, научи Sliveninfo. Водещата снимка е на сграда о областната болница на Сливен. Според запознати именно в това ново здание ще заработи медико – диагностичната лаборатория, която има клонове в повече от 10 града в Източна България, като три от тях са в областни центрове. Сливен ще стане четвъртият областен център, където лабораторията открива свой филиал. Нейното навлизане в града със сигурност ще размести пластовете в този вид специфичен здравен бизнес. До момента в града има две частни медико – диагностични лаборатории  – „Бодилаб“ и „Рамус“. Интересното в случая е, че техният нов конкурент стъпва в сграда, която е в съседство на другите две лаборатории.

Предполага се, че това ще доведе до по-ниски цени са изследванията.

Sliveninfo научи, че новата лаборатория от Бургас има намерения да открие свое представителство и на още едно място в града под Сините камъни.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕДПРИЕМА ПРЕВАНТИВНИ МЕРКИ СРЕЩУ ПТИЧИЯ ГРИП
Следваща ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ - СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВАТ С ПРИЕМНИ ЗА ГРАЖДАНИ И ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НОВОИЗБРАНИТЕ СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ СЕ ЗАКЛЕХА ВЪВ ВОЕНЕН СЪД – СЛИВЕН

На 28.01.2020 г. в сградата на Военен съд – Сливен новоизбраните cъдeбни зaceдaтeли за съдебният район на ВС – Сливен, пoлoжиxa ĸлeтвa нa тъpжecтвeнa цepeмoния пpeд Oбщoтo cъбpaниe нa cъдиитe.

Новини Сливен

КЛЕТВАТА НА ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ СЕ ОТЛАГА ЗА 11 МАЙ

  За 11 май се отлага предвидената за 2 март „Клетва на първокласника“, с участието на първокласници от училищата в Сливен. Причината е влошената метеорологична обстановка. Събитието беше част от

Новини Сливен

В ОБЩИНА СЛИВЕН НЕ СА ПОСТЪПВАЛИ СИГНАЛИ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА САНИТАРНО – ХИГИЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 24 ЧАСА

За последното денонощие на дежурния телефон в Община Сливен са намалели сигналите за струпване на хора. Това съобщи на редовното заседание на Общинския кризисен щаб говорителят инж. Снежана Кънева. Общо