МОТО СЪБОР В ЧЕСТ НА ГЕОРГИ РАКОВСКИ РАЗТЪРСИ М. „САЙГАНИЦА“
27.07.2021 1372 Прегледи

МОТО СЪБОР В ЧЕСТ НА ГЕОРГИ РАКОВСКИ РАЗТЪРСИ М. „САЙГАНИЦА“

След година прекъсване, стотици мотоциклетисти от цяла България се събраха отново в местността „Сайганица“ край село Кипилово. С „рев на мотори“ рокерите ознаменуваха поредното издание на Националния родолюбив мото събор „Кипилово“ – 2021-ва год., чийто домакин беше мото клуб Swallow 33 MSC.

Мотористите и гостите се забавляваха с атрактивни игри и състезания, а градуса на настроението повдигнаха трапезите с традиционни балкански ястия, автентичните нестинарски танци, изпълнителите от НУФИ „Филип Кутеви“ и тези от рок-бандите „Elinor”, “Second to none”, “2ofUS” и дует „Перфект“.

Родолюбивата мото-проява тази година преминава под знака на 200-годишнината от рождението на гордостта на Котел, великия революционер Георги Раковски. По този повод, в съботния ден, най-атрактивното събитие от програмата „Почетната мото обиколка“ на участниците до Котел и обратно беше под мотото „Чест на Георги Раковски“.

По традиция, съботната вечер премина с много забавления и концерти, като кулминацията на забавленията беше концертът на легендарната рок-група ,,Контрол“. Момчетата взривиха публиката с  култовите си парчета, повечето от които, „закърмените с рок в кръвта“ почитатели много добре познаваха.

Мото съборът в местността „Сайганица“ се провежда традиционно в четири поредни дни. Той започна на 22 юли /четвъртък/ и  продължи до 25 юли – /неделя/. Събитието се организира от мото клуб „Swallow 33 MSC“, с подкрепата на Община Котел.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПЛУВНИТЕ БАСЕЙНИ В ОБЩИНА СЛИВЕН ОТГОВАРЯТ НА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЗВАНЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ ПОЖЕЛАВА СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ НА РАБОТЕЩИТЕ В МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“

Д-р Васислав Петров – изпълнителен директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен, пожелава весели и честити празници на всички работещи в лечебното заведение! „Скъпи колеги, пожелавам ви посрещането на коледните и

Новини Сливен

СЪВЕТНИКЪТ ПЛАМЕН КРУМОВ БЕ ПРЕИЗБРАН ЕДИНОДУШНО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС В ОБЩИНА СЛИВЕН

Делегатите на Общинската конференция преизбраха единодушно на поста председател да остане общинския съветник в ОбС Сливен – Пламен Крумов, който е съветник в местния парламент. За негови заместници бяха избрани

Новини Сливен

НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ГЕРБ ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ОРГАНИЗИРА ПРИЕМЕН ДЕН В СЛИВЕН

Народният представител от ПП ГЕРБ и заместник – председател на Комисията по образование в Народното събрание Галя Захариева ще се срещне с граждани в Сливен. Приемната ще се проведе на