МОТОСЪБОРЪТ В М. САЙГАНИЦА СЪБРА ЛЮБИТЕЛИ НА ВИСОКИТЕ СКОРОСТИ ОТ БЛИЗКО И ДАЛЕЧ
юли 24, 2022 642 Прегледи

МОТОСЪБОРЪТ В М. САЙГАНИЦА СЪБРА ЛЮБИТЕЛИ НА ВИСОКИТЕ СКОРОСТИ ОТ БЛИЗКО И ДАЛЕЧ

Шестият мотосъбор, който организира мотоклуб „Лястовица 33“ и Община Котел в м. „Сайганица“, събра вчера хиляди любители на високите скорости от България и чужбина. Преди вечерните концерти и забавления кметът на Община Котел се включи, като поздрави присъстващите.

“Добре дошли на това историческо място за България, м. „Сайганица“. То е заредено с много българщина и с много магнетизъм. С Иван Тодоров от мотоклуб „Лястовица 33“ ни свързва тридесетгодишно приятелство и шесто общо издание на мотосъбора. Били сме досега заедно, така ще бъде и занапред. Пожелавам приятно прекарване на всички и много весело настроение”, каза Коста Каранашев.

По-рано през деня мотористи посрещнаха любители на високите скорости от Босна и Херцеговина, Словения, Хърватска, Сърбия, Румъния, България и други. Бе проведена традиционната почетна обиколка „В чест на Георги Ст. Раковски“ по маршрут Кипилово-Котел-Кипилово. Пред кметството в с. Кипилово се състоя стънт-шоу, в което мотористите показаха атрактивно каране пред събралите се зрители.

Вечерта, концертната програма започна с оркестъра за народна музика „Варненци“, с ръководител Веско Барона и продължи с изпълненията на дует „Перфект“. Финалът на вечерта бе сложен от Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“, които забиха едни от най-яките си хитове.

И тази година организаторите се бяха постарали да зарадват гостите на мотосъбора с богата програма за деца и възрастни. На сцената в м. „Сайганица“, водещият Теодор Койчинов представи много рок групи, а на поляната имаше нестинарски танци, игри и шоу програми за възрастни и кулинарни изкушения.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГОРЯ КЪЩА В СЛИВЕН

Екипи на РСПБЗН-Сливен са се отзовали на 10 сигнала за произшествия през дните 2-5 август. На 4 август, в 20,04 часа, е получен сигнал за пожар в къща в град

Новини Сливен

ДНЕС СЛИВЕН СЕ ПРОЩАВА СЪС СИМЕОН СЛАВОВ

Днес Сливен се прощава със Симеон Славов – последният Първи секретар на БКП в общината. Погребението е насрочено за 11 часа на Старите гробища. Симеон Славов си отиде на 15

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ, ДИМИТЪР МИТЕВ И КАМЕН КОСТОВ ПОЧЕТОХА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА СЛИВЕН

Днес се навършват 143 години от освобождението на Сливен от османско иго. Заради пандемичната обстановка в страната тази година, паметната за града дата не беше отбелязана официално. В памет на