МОМЧИЛ ПАНТЕЛЕЕВ ЩЕ ПОЕМЕ РЪКОВОДСТВОТО НА КОМИСИЯТА ЗА  КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ

МОМЧИЛ ПАНТЕЛЕЕВ ЩЕ ПОЕМЕ РЪКОВОДСТВОТО НА КОМИСИЯТА ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ

Момчил Пантелеев от Гражданско сдружение „Свети Георги Победоносец“ ще поеме ръководството на комисията за конфликт на интереси в общинския съвет на Сливен. Това довериха пред Sliveninfo съветници от различни партии. Този мандат въпросната комисия става постоянна.

От 1 декември пък общинските съветници подлежат на проверки от КПКОМПИ и трябва да декларират имущество и доходи, както правят депутатите и магистратите.

„С мен се водиха такива разговори и съм готов да поема комисията. В тази връзка на 25 ноември заминавам на обучение във връзка с изискванията на закона спрямо съветниците“, каза пред Sliveninfo Момчил Пантелеев.

Предишна ПРОКУРАТУРАТА ПРОВЕРЯВА СЛУЧАЯ С НАТРОВЕНИТЕ ДЕЦА В ЯМБОЛСКО
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

18-ГОДИШЕН Е ХВАНАТ С НАРКОТИК В СЛИВЕН

Притежание на наркотици е установено в хода на патрулна дейност в град Сливен. На 17 декември, в 23,00 часа, на ул.“Трифон войвода“, е извършена полицейска проверка на 18-годишния И.И. от

Новини Сливен

АДВОКАТ ПОВЕДЕ 15 СЛИВЕНСКИ ЮНАЦИ В ЛЕДЕНИТЕ ВОДИ НА ТУНДЖА

Адвокат Кирил Кирчев поведе 15 сливенски юнаци в ледените води на река Тунджа в Калофер. Малко след 8 часа тази сутрин 15-те мъже от града под Сините камъни влязоха в

Новини Сливен

ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, ЗДРАВНИ МЕДИАТОРИ, ПАСТОРИ И РОМСКИ ЛИДЕРИ СЕ ОБЕДИНИХА СРЕЩУ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА COVID-19

Стратегия за съвместни действия в борбата с разпространението на COVID-19 между институциите и представители на ромската общност в град Сливен беше обсъдена на среща, инициирана от областния управител Чавдар Божурски.