МОМИЧЕТАТА ОТ ВК „ЗАГОРЕЦ“, ГР. НОВА ЗАГОРА – ПОБЕДИТЕЛКИ В ШЕСТИ ВОЛЕЙБОЛЕН ТУРНИР
29.05.2023 717 Прегледи

МОМИЧЕТАТА ОТ ВК „ЗАГОРЕЦ“, ГР. НОВА ЗАГОРА – ПОБЕДИТЕЛКИ В ШЕСТИ ВОЛЕЙБОЛЕН ТУРНИР

На 28.05.2023 г., неделя, в Спортна зала „Младост“, се проведе Шести турнир по волейбол за момичета. В него взеха участие отборите на „Сливен волей“, ВК „Пан волей – Панагюрище“ и ВК „Загорец“, гр. Нова Загора. Гост беше кметът на Община Нова Загора Галя Захариева, която откри събитието и приветства участниците, като им пожела успех в надпреварата.  Нашите момичета показаха изключителна игра и победиха категорично с резултат 3:0 и в двете срещи срещу „Сливен волей“ и „Пан волей – Панагюрище“. В спора за второто място отборът на Панагюрище се наложи над отбора на „Сливен волей “с 3:0 гейма.

И трите отбора бяха наградени с купа и  медали. Раздадени бяха и индивидуални награди, като за най-добър разпределител отличието получи Ивона Ивова от Нова Загора; най-добър нападател стана Цветелина Динкова от отбора на Панагюрище; най-добър изпълнител на начален удар – Стеляна Пеева от Нова Загора и най-полезен играч – Цветелина Турманова  от „Сливен волей“. Наградите бяха осигурени от Община Нова Загора.

Със завоюване на първото място в Шестия турнир по волейбол за момичета отборът на „Загорец“ се раздели с абитуриентките и изпрати с много емоции и подаръци своите състезателки Габриела Русева, Стеляна Пеева, Деница Славова и Ивелина Караджова.

„На добър час, момичета и не ни забравяйте! Вие оставате завинаги в сърцата ни! Обичаме ви!“, пожелаха им съотборничките и треньорският екип.

 

Предишна 170 ДЕЦА ОТ СТРАНАТА УЧАСТВАХА В ПРАЗНИЧЕН ТУРНИР ПО СПОРТНИ ТАНЦИ В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

5 ТЕЛЕТА ИЗГОРЯХА ПРИ ПОЖАР В СЕЛО ЖЕЛЮ ВОЙВОДА

На 9 август, в 12,04 часа, е получен сигнал за пожар в навес с животни /телета/  и стърнище в село Желю войвода. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен.

Новини Сливен

144-ГОДИШНАТА ИСТОРИЯ НА ОБЩИНА СЛИВЕН БЕ ПРЕДСТАВЕНА ОТ БИБЛИОТЕКА „ЗОРА“ И АГЕНЦИЯ „АРХИВИ“

144-годишната история на общината в Сливен бе представена от библиотека „Зора“ и Държавна агенция „Архиви“ – Сливен с ценни документи, съхранявани във фондовете на двете институции.  Експозицията, подредена във фоайето

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИ РЕМОНТЪТ НА ПОКРИВА НА КМЕТСТВОТО В СЕЛО СЕЛИМИНОВО

Община Сливен продължава ремонтните дейности по обществени сгради в малките населени места. За приключил ремонт на покрива на сградата на кметството в село Селиминово, съобщиха от Дирекция „Общинска инфраструктура“.Направено е