МОГО –  БЪЛГАРИЯ ИЗБРА ЗА СВОЙ ПАРТНЬОР В СЛИВЕН СТАР ИНС
22.08.2019 3361 Прегледи

МОГО – БЪЛГАРИЯ ИЗБРА ЗА СВОЙ ПАРТНЬОР В СЛИВЕН СТАР ИНС

Проспериращата международна компания за финансов лизинг на автомобили Мого – България избра за свой партньор в Сливен най-търсения застрахователен брокер Стар Инс.

„Започваме партньорство, което ще бъде стратегическо. Mogo.bg ще предлага лизинг за автомобили – втора употреба от автокъщи в партньорство със застрахователния брокер Стар Инс. Клиентите на Mogo.bg ще получават оферта в рамките на 30 минути и ще могат да получат автомобила още на същия ден. Мрежата на Стар Инс на територията на Сливен ще бъде използвана като основа на това партньорство, което ще улесни максимално купувачите“, довериха пред Sliveninfo от двете компании.

Мого – България предлага и иновативен за пазара на финансови услуги продукт – обратен лизинг, с търговско име Мого Пари. Продуктът дава възможност на клиентите на компанията да получат финансиране обезпечено с личен автомобил, който продължават да управляват и през периода на лизинга. Продуктът се предлага на територията на цялата страна, а компанията оперира успешно в 16 държави на три континента – Европа, Азия и Африка.

Партньорският проект между Мого – България и Стар Инс в Сливен ще стартира от 1 септември  в офисът на Стар Инс на входа на завод „Светлина“. След получаването на лизинг от Mogo.bg, Стар Инс ще осигурява застраховка и ще извършва регистрацията в КАТ на автомобила.

Партньорският проект между Мого – България и Стар Инс включва градовете Сливен, Стара Загора, Бургас и Ямбол.

 

 

Предишна ПЕЖО И ШЕВРОЛЕТ СЕ УДАРИХА НА НОВОСЕЛСКИЯ МОСТ В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВЕЛИКДЕНСКО ПОСЛАНИЕ ДО ВСИЧКИ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ ОТ СЛИВЕНСКА ЕПАРХИЯ

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Много векове изминаха от Христовото Възкресение. Много промени се извършиха в света. Много събития записа историята. Едни от тях бяха забравени, а други възвеличавани. Чудото на Христовото Възкресение

Новини Сливен

РОМСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ДАРИ УЧИЛИЩНИ ПОСОБИЯ НА ДЕЦА ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН

По инициатива на ПЕТЪР КОСТАДИНОВ, кмет на с.Горно Александрово и представител на Постоянна Ромска Конференция в Община Сливен, в рамките на Проект за преодоляване на образователните последствия от КОВИД-19, „Фондация 

Новини Сливен

СПОКОЙНА ПЪТНА ОБСТАНОВКА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Пътната обстановка на територията на община Сливен е спокойна. Около 10-15 см е снежната покривка във високите планински части, вследствие на снеговалежите през вчерашния ден и по-късно вечерта, съобщи инж.