МОГО –  БЪЛГАРИЯ ИЗБРА ЗА СВОЙ ПАРТНЬОР В СЛИВЕН СТАР ИНС
август 22, 2019 2292 Прегледи

МОГО – БЪЛГАРИЯ ИЗБРА ЗА СВОЙ ПАРТНЬОР В СЛИВЕН СТАР ИНС

Проспериращата международна компания за финансов лизинг на автомобили Мого – България избра за свой партньор в Сливен най-търсения застрахователен брокер Стар Инс.

„Започваме партньорство, което ще бъде стратегическо. Mogo.bg ще предлага лизинг за автомобили – втора употреба от автокъщи в партньорство със застрахователния брокер Стар Инс. Клиентите на Mogo.bg ще получават оферта в рамките на 30 минути и ще могат да получат автомобила още на същия ден. Мрежата на Стар Инс на територията на Сливен ще бъде използвана като основа на това партньорство, което ще улесни максимално купувачите“, довериха пред Sliveninfo от двете компании.

Мого – България предлага и иновативен за пазара на финансови услуги продукт – обратен лизинг, с търговско име Мого Пари. Продуктът дава възможност на клиентите на компанията да получат финансиране обезпечено с личен автомобил, който продължават да управляват и през периода на лизинга. Продуктът се предлага на територията на цялата страна, а компанията оперира успешно в 16 държави на три континента – Европа, Азия и Африка.

Партньорският проект между Мого – България и Стар Инс в Сливен ще стартира от 1 септември  в офисът на Стар Инс на входа на завод „Светлина“. След получаването на лизинг от Mogo.bg, Стар Инс ще осигурява застраховка и ще извършва регистрацията в КАТ на автомобила.

Партньорският проект между Мого – България и Стар Инс включва градовете Сливен, Стара Загора, Бургас и Ямбол.

 

 

Предишна ПЕЖО И ШЕВРОЛЕТ СЕ УДАРИХА НА НОВОСЕЛСКИЯ МОСТ В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРЕТИ БЛОК СЕ ПОДГОТВЯ ЗА САНИРАНЕ В СЛИВЕН

Трети блок за Сливен се подготвя за саниране. Иде реч за блок №25 в кв. „Сини камъни“, видя репортер на Sliveninfo. Сградата е панелна и е от първите в квартала.

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВА САНИРАНЕТО НА ЖИЛИЩНИ БЛОКОВЕ В СЛИВЕН

Община Сливен продължава изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Днес започна санирането на още два жилищни блока в Сливен. Зам.-кметът Румен Иванов посети и двете

Новини Сливен

ПРЕДСТОИ РЕДОВНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН

Председателят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев и заместник – председателите Кирчо Димитров и Деян Дечев свикаха днес пресконференция. Поводът- предстоящото утре, 21.06.2018 г., заседание на Общинския съвет, което