МНОГО ПИЯНА ЖЕНА Е ХВАНАТА ДА ШОФИРА НА БУЛ. „СТЕФАН СТАМБОЛОВ“ В СЛИВЕН

МНОГО ПИЯНА ЖЕНА Е ХВАНАТА ДА ШОФИРА НА БУЛ. „СТЕФАН СТАМБОЛОВ“ В СЛИВЕН

Двама водачи с алкохол над 1,2 промила и водач, който управлява в период на лишаване са установени при операция по пътна безопасност в почивните дни.

На 15 декември, около 02,15 часа, на бул. „Ст.Стамболов“ е извършена проверка на

44-годишна жена, водач на лек автомобил „Форд Фокус“. Пробата за употреба на алкохол е показала 2,40 промила. Жената е задържана за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

28-годишен мъж от село Прохорово, водач на лек автомобил „Фолксваген“, е установен да управлява в период на лишаване. Той е хванат повторно да управлява без шофьорска книжка. За това нарушение вече има наложено административно наказание. По случая е започнато бързо производство.

Водач в 1,48 промила алкохол е хванат от полицейски служители на 14 декември в град Сливен. Около 23,20 часа на бул.“Георги Данчев“ е спрян за проверка лек автомобил “Пежо 406“, управляван от 38-годишен мъж от град Сливен. Проверката за употреба на алкохол е показала положителен резултат 1,48 промила.По случая в РУ-Сливен е започнато бързо производство.

Предишна ТРИМА ШОФЬОРИ СА ХВАНАТИ С ДРОГА ПРЕЗ УИКЕНДА
Следваща НЕИЗВЕСТЕН ПОТРОШИ ИГРАЛЕН АВТОМАТ В ЗАЛА ЗА ХАЗАРТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ НА КАРТИНИ В СЪДЕБНАТА ПАЛАТА НА СЛИВЕН

Благотворителни събития организира в навечерието на Коледа Дружеството на художниците в Сливен. То беше пререгистрирано на 7.12. 2017, прие 10 нови членове и избра ново ръководство с председател Бурхан Капсъзов.

Новини Сливен

ХУДОЖНИЦИТЕ БЛАГОДАРЯТ ЗА ПОДКРЕПАТА НА БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ЗА ВЗAИМОПОМОЩ

В отворено писмо до медиите, Дружеството на художниците в Сливен изразява благодарност към всички институции, спомоществователи и граждани, които помогнаха за успешното протичане на благотворителния търг на картини, организиран от

Новини Сливен

МАГДАЛЕНА ДАНЧЕВА НАПУСКА АДВОКАТСКАТА ПРОФЕСИЯ И СЛИВЕН

Магдалена Данчева, която е сред най-известните адвокати в Сливен, става държавен съдебен изпълнител. От идния понеделник тя започва работа в районен съд – Пловдив, научи Sliveninfo. „Да, така е, ще