МЛАДОЖЕНЦИ НАПРАВИХА ДАРЕНИЕ ЗА СЛИВЕНСКИ АКРОБАТИ
юли 7, 2022 2065 Прегледи

МЛАДОЖЕНЦИ НАПРАВИХА ДАРЕНИЕ ЗА СЛИВЕНСКИ АКРОБАТИ

На сватбения си ден младото семейство Антония и Деян Костадинови направиха дарение за Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“ – Сливен.

„С огромната си любов към спорта в България и с преклонение към постиженията на СК „Стефан Данчев“ – Сливен, който успя да вдъхне нов живот на акробатиката в града“ – с този мотив младите подпомогнаха спортния клуб, като дариха събрана в техния сватбен ден сума от 900 лева вместо букети. Самата Антония е бивша гимнастичка, а красивият спорт със сигурност е още в сърцето й и след активната състезателна дейност.

„Разбрахме, че на 2 юли сме станали част от вълшебната приказка на младото и красиво семейство Антония и Деян Костадинови! Тяхната огромна любов към спорта в България и най-вече към спорт Акробатика ни накара да се разчувстваме и да вярваме в доброто!

Всички спортисти се нуждаят от подкрепа, за да сбъдват мечтите си! Благодарим от сърце!“ , сподели развълнувана треньорката Виолета Бинева.

Двамата млади пожелават на отбора и треньорката много успехи и за в бъдеще и издигане на българското знаме в спортните зали в България и по света. „Вървете напред и дерзайте!“ пожелаха на сливенските акробати Антония и Деян.

Благородният дарителски жест на младоженците бе последван от множество одобрения и похвали в социалните мрежи и даде прекрасен пример за подражание.

Вдъхновявяща кауза, споделена на личния празник на двамата млади.

Да им пожелаем здраве и много любов!

 

radio.slivenbg.net

Предишна КОНЦЕРТ С ВЕСКО ЕШКЕНАЗИ НА 27 ЮЛИ НА КРЕПОСТ "ТУИДА"
Следваща ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ВСТЪПИ ДЛЪЖНОСТ КАТО КМЕТ НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕКОЛОЗИТЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН СЪВЕТВАТ КАК ДА ПОСТЪПИТЕ, АКО ВИДИТЕ ЗМИЯ

Във връзка със сигнали за забелязани змии в квартали на Сливен, граничещи с вилните зони, отдел „Екология“ при Община Сливен дава следните разяснения: В градска среда най-често се срещат змии

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗА ПЕРИОДА 2-8 НОЕМВРИ

В периода от 2 до 8 ноември са диагностицирани нови 378 случая на COVID-19, съобщиха от Областния кризисен щаб. Увеличението в броя на заболелите в сравнение с предходния едноседмичен период е

Новини Сливен

СТАНИМИР ДЕЧЕВ, АСОЦИАЦИЯ НА СВИНЕВЪДИТЕ В БЪЛГАРИЯ: КЛАНЕТО НА ПРАСЕТАТА В СТОПАНСТВАТА ТИП „ЗАДЕН ДВОР” Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ЗАРАЗАТА С АЧС

Уважаеми читатели, Област Сливен е един от регионите, в които до 2 август стопаните на прасета тип „заден двор” трябва доброволно да заколят животните си. Решението за това бе взето