МЛАДОЖЕНЕЦ НЕ УСПЯ ДА ВЗЕМЕ БУЛКАТА СИ, ПОЛИЦИЯ СПРЯ ТЪРЖЕСТВОТО С 60 СВАТБАРИ

МЛАДОЖЕНЕЦ НЕ УСПЯ ДА ВЗЕМЕ БУЛКАТА СИ, ПОЛИЦИЯ СПРЯ ТЪРЖЕСТВОТО С 60 СВАТБАРИ

Младоженец не успя да вземе булката си, след като полиция и служители на РЗИ спряха тържеството, което е нарушило противоепидемичните мерки, научи Sliveninfo. Случката се разиграва тази събота в село Глушник, където идва младоженец със своя род от село Злати войвода.

„Разбрах, че се е намесила полиция, но мен не са ме търсили. Всички трябва да спазваме мерките“, каза пред Sliveninfo Димитър Петков, кмет на село Глушник.

Стана ясно, че е написан акт на тъста, който като домакин е приел гостите в дома си. В тържеството са участвали 60 сватбари.

Полицаи са разтурили и рожден ден в село Желю войвода, където е имало тържество с 30 души.

Друг рожден ден е прекратен от служителите на реда в село Трапоклово. В него също са участвали 30 души. И трите купона са били в събота.

Предишна ЛЮБИМАТА НА АТАНАС СКАТОВ: СЪЛЗИТЕ ПРЕСЪХВАТ, НО НЕ И БОЛКАТА В СЪРЦЕТО МИ!
Следваща РЪСТ НА НОВОЗАРАЗЕНИТЕ С COVID-19 В ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

43 нови болни с COVID-19 са диагностицирани през последното денонощие в Сливенска област. Сред тях са двама учители и ученик от различни учебни заведения в онлайн обучение, съобщиха от Областния кризисен щаб.  Две

Новини Сливен

СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ СЕ СРЕЩНА С КМЕТОВЕ ОТ ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

Директорът на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков се срещна днес с кмета на град Нова Загора Николай Грозев  и кметове на населените места в общината. На срещата присъстваха главен инспектор

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ БИЗНЕСМЕН Е ОТКРИТ МЪРТЪВ

Сливенски бизнесмен е открит мъртъв рано тази сутрин, научи Sliveninfo. Бизнесменът се казва Иван и е съсобственик на бар „Папа Джак“. Според запознати мъжът е станал жертва на нелеп инцидент.