МЛАДИ ПЕВЦИ ОТ СЛИВЕН СЕ ПРЕДСТАВИХА ОТЛИЧНО НА НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС
юли 20, 2021 1546 Прегледи

МЛАДИ ПЕВЦИ ОТ СЛИВЕН СЕ ПРЕДСТАВИХА ОТЛИЧНО НА НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС

Талантливи и вълнуващи, младите изпълнители от Вокално студио „Усмивка” с ръководител Мария Желева, отново завоюваха едни от най-високите оценки на журито!

Певците от Вокално студио „Усмивка” представиха града ни повече от достойно, като завоюваха най-високите оценки. Участието на младежите беше първо в Национален конкурс с международно участие „Петнадесет лалета“ – Хисаря и запомнящо се.
Конкурсът се състоя в два етапа. След селектиране на най-добрите 10 изпълнителя във възрастова група, на присъствен етап на 16-17 юли на сцената на летен театър Хисаря, младите певци имаха възможност отново да стъпят на сцена и да развълнуват публиката.

– Добромира Стоянова – Първо място (трета възрастова група)
– Алекс Колев – Второ място (четвърто възрастова група)
– Дует Добромира Стоянова и Самуил-Петко Махнев – Първо място
– Дует Гергана Узунова и Алекс Колев – Второ място
– Гергана Узунова – Grand prix (за всички възрастови групи)

Изпълненията на сливенските млади певци се отличиха с интересен подбор на репертоар, подходящо сценично поведение и разбира се вълнуващи вокали.

Получиха заслужени поздравления от председателите на журито, Мими Иванова и Развигор Попов. В журито бяха още: д-р Владимир Димов, Здравко Петров, Надя Тончева, Петър Алексиев.
Когато постоянството, трудът и любовта към хубавата музика ги има, резултатът е на лице.

Предишна ДНЕС Е ИЛИНДЕН
Следваща НАД 1200 ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ПРАЗНУВАТ СВОЯ ИМЕН ДЕН ДНЕС

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТДЕЛЕНИЕТО ПО ТРАНСФУЗИОННА ХЕМАТОЛОГИЯ С ПРИЗИВ ЗА ДАРЯВАНЕ НА ПЛАЗМА ЗА ПАЦИЕНТИ С КОВИД-19

Във връзка с увеличаване на броя на заболелите от Ковид-19 и използването на реконвалесцентна плазма в хода на лечението, се увеличава потреблението на този кръвен продукт. Нека всеки, който има

Новини Сливен

ГРУПА УЧИТЕЛИ ОТ СЛИВЕН СА ПЪТУВАЛИ В АВТОБУСА НА СМЪРТТА

Група учители от Сливен са пътували в автобуса на фирма „Юнион Ивкони“, който катастрофира днес. Вследствие на инцидента загинаха 6 души, а десетки други са ранени. Sliveninfo научи, че учителите

Новини Сливен

ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН ОТЧЕТЕ РЪСТ НА ВНЕСЕНИТЕ ПРОКУРОРСКИ АКТОВЕ В СЪДА ПРЕЗ 2020 Г.

Общо 1070 прокурорски акта са внесли в съда прокурорите от Окръжна прокуратура – Сливен и съставните й районни прокуратури през изминалата 2020 година, което съставлява 4 процента увеличение в сравнение