МЛАДИ ПЕВЦИ ОТ СЛИВЕН СЕ ПРЕДСТАВИХА ОТЛИЧНО НА НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС
юли 20, 2021 1833 Прегледи

МЛАДИ ПЕВЦИ ОТ СЛИВЕН СЕ ПРЕДСТАВИХА ОТЛИЧНО НА НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС

Талантливи и вълнуващи, младите изпълнители от Вокално студио „Усмивка” с ръководител Мария Желева, отново завоюваха едни от най-високите оценки на журито!

Певците от Вокално студио „Усмивка” представиха града ни повече от достойно, като завоюваха най-високите оценки. Участието на младежите беше първо в Национален конкурс с международно участие „Петнадесет лалета“ – Хисаря и запомнящо се.
Конкурсът се състоя в два етапа. След селектиране на най-добрите 10 изпълнителя във възрастова група, на присъствен етап на 16-17 юли на сцената на летен театър Хисаря, младите певци имаха възможност отново да стъпят на сцена и да развълнуват публиката.

– Добромира Стоянова – Първо място (трета възрастова група)
– Алекс Колев – Второ място (четвърто възрастова група)
– Дует Добромира Стоянова и Самуил-Петко Махнев – Първо място
– Дует Гергана Узунова и Алекс Колев – Второ място
– Гергана Узунова – Grand prix (за всички възрастови групи)

Изпълненията на сливенските млади певци се отличиха с интересен подбор на репертоар, подходящо сценично поведение и разбира се вълнуващи вокали.

Получиха заслужени поздравления от председателите на журито, Мими Иванова и Развигор Попов. В журито бяха още: д-р Владимир Димов, Здравко Петров, Надя Тончева, Петър Алексиев.
Когато постоянството, трудът и любовта към хубавата музика ги има, резултатът е на лице.

Предишна ДНЕС Е ИЛИНДЕН
Следваща НАД 1200 ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ПРАЗНУВАТ СВОЯ ИМЕН ДЕН ДНЕС

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДНЕС Е АРХАНГЕЛОВА ЗАДУШНИЦА

На 6  ноември тази година се отбелязва една от трите големи Задушници, които православните християни почитат всяка година – Архангелова задушница. На този ден се отдава почит към паметта на

Новини Сливен

ТОДОР БРАТАНОВ: 415 500 ДКА СА ЗАСЕТИТЕ С ПШЕНИЦА ПЛОЩИ В СЛИВЕНСКО

415 500 дка са засетите с пшеница площи на територията на Сливенска област. Това съобщи пред Радио „Фокус“ – Сливен директорът на Областна дирекция „Земеделие и гори“ – Сливен Тодор

Новини Сливен

59-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ СЛИВЕН Е ОТКРИТ МЪРТЪВ, СЪС СЛЕДИ ОТ ИЗГАРЯНИЯ

На 09.01.т.г. около 23.30 ч. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за пожар, възникнал в близост до ж.п. линиите зад сградата на таксиметрова компания «Индикар» в Северната