МЛАДИ ПЕВЦИ ОТ СЛИВЕН СЕ ПРЕДСТАВИХА ОТЛИЧНО НА НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС
юли 20, 2021 1666 Прегледи

МЛАДИ ПЕВЦИ ОТ СЛИВЕН СЕ ПРЕДСТАВИХА ОТЛИЧНО НА НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС

Талантливи и вълнуващи, младите изпълнители от Вокално студио „Усмивка” с ръководител Мария Желева, отново завоюваха едни от най-високите оценки на журито!

Певците от Вокално студио „Усмивка” представиха града ни повече от достойно, като завоюваха най-високите оценки. Участието на младежите беше първо в Национален конкурс с международно участие „Петнадесет лалета“ – Хисаря и запомнящо се.
Конкурсът се състоя в два етапа. След селектиране на най-добрите 10 изпълнителя във възрастова група, на присъствен етап на 16-17 юли на сцената на летен театър Хисаря, младите певци имаха възможност отново да стъпят на сцена и да развълнуват публиката.

– Добромира Стоянова – Първо място (трета възрастова група)
– Алекс Колев – Второ място (четвърто възрастова група)
– Дует Добромира Стоянова и Самуил-Петко Махнев – Първо място
– Дует Гергана Узунова и Алекс Колев – Второ място
– Гергана Узунова – Grand prix (за всички възрастови групи)

Изпълненията на сливенските млади певци се отличиха с интересен подбор на репертоар, подходящо сценично поведение и разбира се вълнуващи вокали.

Получиха заслужени поздравления от председателите на журито, Мими Иванова и Развигор Попов. В журито бяха още: д-р Владимир Димов, Здравко Петров, Надя Тончева, Петър Алексиев.
Когато постоянството, трудът и любовта към хубавата музика ги има, резултатът е на лице.

Предишна ДНЕС Е ИЛИНДЕН
Следваща НАД 1200 ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ПРАЗНУВАТ СВОЯ ИМЕН ДЕН ДНЕС

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕКЛАРАЦИЯ НА НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЛАСТНИТЕ МНОГОПРОФИЛНИ БОЛНИЦИ ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ

ДЕКЛАРАЦИЯ на Национално сдружение на областните многопрофилни болници за активно лечение/НСОМБАЛ/ Относно излъчени репортажи на журналиста Васил Иванов в „Неделята на NOVA” на 15.09. и 22.09.2019 година, свързани с д-р

Новини Сливен

ОЩЕ ДВЕ СЕЛА СЕ ВКЛЮЧИХА В ПРОЕКТА „ВКУСНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ ИЗ СЛИВЕНСКИЯ КРАЙ“

Проектът „Вкусни пътешествия из Сливенския край”, на НЧ „Пробуда-1938” – с.Панаретовци, продължава. След кулинарните срещи с жени в селата Бяла, Панаретовци и Ковачите, екипът по проекта посети и селата Самуилово

Новини Сливен

ЛИХВАР Е ЗАДЪРЖАН ПРИ АКЦИЯ НА ПОЛИЦИЯ И ЖАНДАРМЕРИЯ В БАЛКАНА

Специализирана операция по противодействие на конвенционалната престъпност е проведена вчера в котленското село Градец. Акцията е осъществена за времето от 12,00 до 20,00 часа от служители на ОДМВР-Сливен и Зонално