МЛАДИЯТ ПЕВЕЦ ОТ СЛИВЕН ИВАН ЕДРЕВ СЕ ЗАВЪРНА С ДВЕ НАГРАДИ ОТ ФЕСТИВАЛ В ПРИМОРСКО

МЛАДИЯТ ПЕВЕЦ ОТ СЛИВЕН ИВАН ЕДРЕВ СЕ ЗАВЪРНА С ДВЕ НАГРАДИ ОТ ФЕСТИВАЛ В ПРИМОРСКО

От 27-ми до 30-ти август  в Приморско,ММЦ, хотел“Хелиос“  се проведе V Международен фестивал за поп и рок изпълнители „Ноти по пясъка”, който събра талантливи деца от цялата страна.  През трите фестивални дни, освен конкурсна част,  бяха организирани и много съпътстващи мероприятия – имаше отборни задачи,   вечер край лагерния огън, забавления на плажа, майсторски класове с Александър Атанасов, певец и музикант, член на журито, с невероятните Джуниър бенд от  гр.В.Търново с ръководител маестро Йордан Цветанов,също член на журито и със специалният гост на Фестивала,  едно от най-обичаните лица в българския ефир, сцена и театър – Ненчо Балабанов. На заключителният концерт, децата сътвориха истински спектакъл, представяйки отборните продукции и бяха наградени за своя труд и талант. Иван Едрев се завърна с две награди от професионалното  с председател Николай Гешев – ръководител на Биг Бенд Пловдив –  Голяма награда при индивидуалните изпълнители в своята възрастова група и Голяма награда при дуетите. Заедно със своята дуетна партньорка Виктория Димова от гр.Пловдив бяха отличени и от  Младежкото жури с Грамота за „стил и харизма“ при дуетите.  Трите  фестивални дни бяха изпълнени с много положителни емоции, приятелство, музика и споделени моменти, а на раздяла всички си обещаха догодина да се срещнат отново на Фестивала на приятелството „Ноти по пясъка“, който се организира от семейство  Елия, Станислава и Стоил Тодорови, Руми Иванова и приятели.

Отличните си резултати Иван дължи на своят упорит труд и постоянство, и на вокалния си педагог Милена Добрева от гр.Бургас, с която работи през последната година, а дуетната подготовка и успехите на Виктория и Иван са резултат от работата им с Руми Иванова – вокален педагог, основател и ръководител на „Арт войс център“ гр.Пловдив.

 

Предишна ДНЕС Е СИМЕОНОВДЕН
Следваща МЕХМЕД МЕХМЕДОВ ОТ EXTREME ZONE - СЛИВЕН СТАНА АБСОЛЮТЕН ШАМПИОН ПО КУЛТУРИЗЪМ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

57-ГОДИШЕН СЛИВНАЛИЯ Е ТЕЖКО РАНЕН ПРЕД НОЩНО ЗАВЕДЕНИЕ

Около 02,02 часа, тази сутрин, в дежурната част на РУ-Сливен е получен сигнал за мъж с нанесени прободни рани пред заведение в град Сливен. Пострадалият е мъж на 57 години

Новини Сливен

 ПРЕДСТАВИХА КНИГА ЗА ЖИВОТА И ДЕЛОТО НА РОДЕНИЯ В СЛИВЕН ЛЕГЕНДАРЕН КМЕТ НА СОФИЯ – ИНЖ. ИВАН ИВАНОВ

В зала „Май“ беше представена книгата, посветена на  родения в Сливен легендарен кмет на София– инж. Иван Иванов. Събитието е част от програмата на майските дни на културата на Община Сливен.

Новини Сливен

ЛЕКАРСКИЯТ СЪЮЗ РАЗТРЕВОЖЕН ОТ РЕШЕНИЕТО НА СЪДА В СЛИВЕН ЗА ВАКСИНИТЕ

БЛС е силно обезпокоен от решението на сливенския административен съд, че спирането на неваксинирано дете от градина е дискриминация. Това стана ясно от позицията на организацията, изпратена до медиите. Според тях това