МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДОХА ПОРЕДНА АКЦИЯ ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ
юни 20, 2021 1037 Прегледи

МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДОХА ПОРЕДНА АКЦИЯ ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ

Младите хора от ГЕРБ – Сливен проведоха поредна акция за облагородяване, този път в парка на квартал „Стоян Заимов“ и пешеходната алея до филиала на Техническия университет.

В инициативата се включиха кандидатът за народен представител от ГЕРБ/СДС в 21-ви МИР Велмира Вълева, която е едно от младите лица в листата за предстоящите избори, общински съветници и младежи от ГЕРБ-Сливен.

От днес цветни табелки с надпис „Благодаря на моя стопанин, че почисти след мен“ призовават хората на кучета, да почистват след своите домашни любимци. Табелите се поставят в отговор на граждани, които често коментират, че парковете и градините се посещават от хора с кучета, които нямат навици да почистват след тях.

„Тези цветни и закачливи табели целят с усмивка да напомнят на стопаните на кучета, че трябва да се грижат за чистотата на града и зелените площи. Така всички ще се радваме на по-чиста околна среда, с малко усилие, което не коства нищо, освен торбички в джоба, които всеки може да си купи почти отвсякъде“, каза Велмира Вълева. Предстои такива да бъдат разположени и на други места в града.

В парка младежите поставиха къщичка за книги, нови кошчета за отпадъци, почистиха и пясъчника около съоръженията.

Поставени са и нови пейки на алеята на булевард „Бургаско шосе“.

Това е поредната акция на младежката организация на ГЕРБ – Сливен за тази година, по обновяване на различни обекти в града.

Предстои да се ремонтират и обновят още детски съоръжения и площадки в различни квартали на Сливен.

Целта на организацията е да се създадат по-добри условия за игра на децата и да превърнат жилищните райони в по- привлекателно място за отдих и почивка.

Предишна ПП "ИМА ТАКЪВ НАРОД" ОРГАНИЗИРА МУЗИКАЛЕН СПЕКТАКЪЛ "ВРЕМЕ Е ЗА ДРУГО" И ПРЕДСТАВЯ ЛИСТАТА В СЛИВЕН
Следваща С ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ДА УСТАНОВИМ НОВ ИНТЕГРИТЕТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВЕЛОАЛЕЯТА ПО ПОРЕЧИЕТО НА РЕКА „НОВОСЕЛСКА” ТОЗИ ПЪТ СТАНА ХУБАВА

Значи можело! Велоалеята по поречието на река „Новоселска” този път се получи. Изглежда много добре и на практика се използва от велосипедисти. Sliveninfo припомня, че фирмата – изпълнител бе върната

Новини Сливен

ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ПРИ ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ В СЛИВЕН

Двама задържани при мащабна операция на полицията в Сливен срещу пияни и дрогирани водачи. Акцията е проведена вчера от служители на РУ-Сливен и Пътна полиция по разпореждане на старши комисар

Новини Сливен

КОЛИ НА ЖАНДАРМЕРИЯТА ВЛЯЗОХА В СЕЛО ГРАДЕЦ

Коли на жандармерията влязоха в балканското село Градец, видя репортер на Sliveninfo. Четирите автомобила дойдоха от посока Котел, движейки се в много висока скорост. Sliveninfo научи, че в момента тече