МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДОХА ПОРЕДНА АКЦИЯ ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ
юни 20, 2021 848 Прегледи

МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДОХА ПОРЕДНА АКЦИЯ ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ

Младите хора от ГЕРБ – Сливен проведоха поредна акция за облагородяване, този път в парка на квартал „Стоян Заимов“ и пешеходната алея до филиала на Техническия университет.

В инициативата се включиха кандидатът за народен представител от ГЕРБ/СДС в 21-ви МИР Велмира Вълева, която е едно от младите лица в листата за предстоящите избори, общински съветници и младежи от ГЕРБ-Сливен.

От днес цветни табелки с надпис „Благодаря на моя стопанин, че почисти след мен“ призовават хората на кучета, да почистват след своите домашни любимци. Табелите се поставят в отговор на граждани, които често коментират, че парковете и градините се посещават от хора с кучета, които нямат навици да почистват след тях.

„Тези цветни и закачливи табели целят с усмивка да напомнят на стопаните на кучета, че трябва да се грижат за чистотата на града и зелените площи. Така всички ще се радваме на по-чиста околна среда, с малко усилие, което не коства нищо, освен торбички в джоба, които всеки може да си купи почти отвсякъде“, каза Велмира Вълева. Предстои такива да бъдат разположени и на други места в града.

В парка младежите поставиха къщичка за книги, нови кошчета за отпадъци, почистиха и пясъчника около съоръженията.

Поставени са и нови пейки на алеята на булевард „Бургаско шосе“.

Това е поредната акция на младежката организация на ГЕРБ – Сливен за тази година, по обновяване на различни обекти в града.

Предстои да се ремонтират и обновят още детски съоръжения и площадки в различни квартали на Сливен.

Целта на организацията е да се създадат по-добри условия за игра на децата и да превърнат жилищните райони в по- привлекателно място за отдих и почивка.

Предишна ПП "ИМА ТАКЪВ НАРОД" ОРГАНИЗИРА МУЗИКАЛЕН СПЕКТАКЪЛ "ВРЕМЕ Е ЗА ДРУГО" И ПРЕДСТАВЯ ЛИСТАТА В СЛИВЕН
Следваща С ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ДА УСТАНОВИМ НОВ ИНТЕГРИТЕТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В ЗАЛА „МАЙ“ ТАЗИ ВЕЧЕР ПРЕДСТАВЯТ ТОМ 3 НА КНИГАТА „ОПИТ ЗА ИСТОРИЯ НА ГРАД СЛИВЕН“

Представянето на том 3 на книгата на д-р Симеон Табаков „Опит за история на град Сливен“ ще се състои тази вечер в зала „Май“ от 17.30 часа. В него ще

Новини Сливен

ОЩЕ 16 ДОМУВАЩИ В „КАЧУЛКА“ СА С ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОБИ ЗА COVID-19

16 от общо 39-те нови случаи на COVID-19 в област Сливен, регистрирани през последното денонощие, са в Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост „Качулка“, съобщиха от Областния кризисен щаб.  Днес, 20 октомври,

Новини Сливен

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ОТЧИТА РЪСТ НА АБОНАТИТЕ, ПОТРЕБЯВАЩИ ПАРНО И ТОПЛА ВОДА ПРЕЗ ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН

От Ръководството на Топлофикация Сливен съобщиха, че според изгответния анализ на отминалия отоплителен сезон 2018/2019 година, той е бил успешен за Дружеството. Според разчетите на икономистите в Топлофикация Сливен се