МЛАДИТЕ В БСП РАБОТЯТ ОБЕДИНЕНИ В ИМЕТО НА ЛЯВАТА ИДЕЯ
04.06.2024 370 Прегледи

МЛАДИТЕ В БСП РАБОТЯТ ОБЕДИНЕНИ В ИМЕТО НА ЛЯВАТА ИДЕЯ

Християн Торлозов е председател на Младежкото обединение на БСП в града под Сините камъни. От м. март, когато встъпи в длъжност, до сега той организира и сплотява младежите, които работят рамо до рамо с него.

„За няколко месеца, Младежката организация на БСП се съвзе, започнахме да работим и увеличихме числеността си. В МО членуват млади, интелигентни и отдадени на лявата идея хора. Смятам, че това е правилният път за развитието на нашата партия. За мен е гордост, че съм обграден с такива младежи, че работя с тях. Всички сме  щастливи, че имаме подкрепата на цялото ръководство на БСП-Сливен, че работим заедно и черпим опит от утвърдени социалисти в партията.“ – сподели Християн Торлозов.

„Християн е отговорен, изпълнителен и усърден. Винаги намира начин да отдели време на всеки младеж, работи отговорно и в синхрон с всички“ – сподели Стефан Щилиянов, председател на БСП – Сливен.

„Вратите на БСП са винаги отворени за нас. Събираме се, общуваме, развиваме дейността си. Искаме нашите съграждани да видят, че младите работят за града и държавата. Християн е този, който ни обединява. За нас, той не е председател, а лидер, пръв сред равните е.“ – споделиха младежите.

Много са инициативите на младите социалисти. Ежедневно част  от тях са на предизборната шатра, други пък подготвят мероприятия в клуба. Примери за това са младежките дейности за 24 май и 01 юни.

Освен председател на МО на БСП, Християн Торлозов е учител по география и икономика в едно от сливенските училища. Споделя, че учителската професия за него е една изпълнена мечта. „За мен, да бъдеш учител не е професия. Да си учител е призвание. Призвание да запалваш искрата на знанието в младите. А най-голямата радост е, когато видиш жаждата за знания в очите на децата“- това сподели младежкият лидер на БСП- Сливен.

Християн Торлозов е кандидат за народен представител от БСП за България.  Може да го подкрепите с №24 и преференция №110.

 

 

Предишна МАРИЯ БАЛЪКЧИЕВА И ВМРО КАНЯТ СЛИВНАЛИИ НА СРЕЩА С АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛАБО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ КРАЙ СЛИВЕН

Регистрирано е слабо земетресение край Сливен вчера, 14 април. По информация на Националния институт по геология, геодезия и география (НИГГГ) към БАН трусът е бил с магнитуд от 2.7 по скалата

Новини Сливен

„АЛЕЯ НА СЛИВЕНСКАТА ПОЕЗИЯ“ Е ОБОСОБЕНА В ГРАДСКАТА ГРАДИНА, ПО ИНИЦИАТИВА НА ЖГЕРБ – СЛИВЕН

Откъси от стихотворения на автори родени или свързани със Сливен, могат да се видят от днес на главната алея в Градската градина. Инициативата „Алеята на сливенската поезия“ е на ЖЕНИ

Новини Сливен

ВЕЧЕР НА ИЗКУСТВОТО „ARTEVINO“ ПОДАРИХА ЖЕНИ ГЕРБ-СЛИВЕН НА 25 ДАМИ

Вечер на изкуството „ArteVino“ подариха Жени ГЕРБ-Сливен на 25 дами. Пред статива и бялото платно, с чаша вино в ръка и приятна музика дамите рисуваха цветна морска градина. Водачът на