МЛАДИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ НА СЛИВЕН ПРЕОДОЛЯХА ТЕЖКА ГРУПА И ПРОДЪЛЖАВАТ КЪМ МЕДАЛИТЕ

МЛАДИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ НА СЛИВЕН ПРЕОДОЛЯХА ТЕЖКА ГРУПА И ПРОДЪЛЖАВАТ КЪМ МЕДАЛИТЕ

Състезателите на „Волейболен клуб Сливен“ участваха в първенството на БФВ регион Странджа за Юноши младша възраст. Първият ден те победиха силния отбор на Айтос категорично с 3:0. На втория ден вече умората си каза думата, поради липсата на редовен тренировъчен процес и загубиха от Берое.

Последва мач с „Дея волей“- гр.Бургас,един от най богатите клубове в България. Въпреки умората сливенските момчета надиграха категорично силния отбор от Бургас и се класираха за финалната четворка на югоизточна България и възможност да се борят за медали на Държавното първенство.

Много добро впечатление направиха близнаците Мишел и Теодор Димитрови, капитана на отбора Галин Георгиев. Имаше добро включване и на по малки състезатели от по долната възрастова група-Христо Радев и Али Алиосманов.

Пожелаваме успех в битката за медалите!

Предишна 90-ГОДИШНА СЛИВНАЛИЙКА ПРЕБОРИ COVID-19 В МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР”
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ДРОГА

Наложиха ефективно наказание от 1 година и 10 месеца „лишаване от свобода“ на Веселен Н. ( 32г., от гр. Сливен). Той е признал вината си за това, че на 22.12.2017г.

Новини Сливен

ВРЕМЕННО СЕ ЗАТВАРЯ УЧАСТЪКЪТ ОТ КРЪСТОВИЩЕТО НА УЛ. „КАПИТАН МАМАРЧЕВ“ ДО КРЪСТОВИЩЕТО С УЛ. „ГЕНЕРАЛ СТОЛЕТОВ“

Участъкът от кръстовището на улица „Капитан Мамарчев“ до кръстовището с улица „Генерал Столетов“ ще бъде затворен за движение на моторни превозни средства в сряда, 24 февруари от 9 до 14

Новини Сливен

16 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОВИД – 19 СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

16 са новите случаи на Ковид-19 в община Сливен за периода 14-20 септември. Излекувани са 6 от пациентите, а двама души са починали. Към момента активните случаи са 25. Наблюдава