МЛАДЕЖКИ ДОМ И БЮРО ПО ТРУДА ОРГАНИЗИРАТ ДВЕ ПЕТДНЕВНИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ОБУЧЕНИЯ
август 24, 2018 1044 Прегледи

МЛАДЕЖКИ ДОМ И БЮРО ПО ТРУДА ОРГАНИЗИРАТ ДВЕ ПЕТДНЕВНИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ОБУЧЕНИЯ

Младежки дом и Териториално бюро по труда – гр. Сливен като партньори по проект «Интерактивни обучения и подкрепа за повишаване на компетенциите за самостоятелна заетост» на Българска мениджмънт асоциация по ОП «Развитие на човешките ресурси» 2014-2020 г. организират две петдневни специализирани обучения между 10 и 19 септември 2018 г. в Младежки дом- Сливен по седем модула:

 

  • Вие като предприемач;
  • Бизнес план, бизнес идея, маркетингов план;
  • Форми на търговска дейност;
  • Персонал, правни отговорности и застраховка;
  • Финансово планиране;
  • Капитал и видове източници;
  • Стартиране на бизнеса.

Проектът има цел да подкрепи безработни лица до 29 г./включително учащи се/, неактивни лица /безработни и неучащи се/ и заети лица/работещи/, които имат желание да стартират собствена стопанска дейност чрез разработване и прилагане на по-цялостен, по-индивидуализиран и по-гъвкав подход посредством интерактивни обучения, индивидуални консултации и подкрепа за повишаване на компетенциите за самостоятелна заетост.

В обученията очакваме да се включат младежи от гр. Сливен, които желаят информация и искат да станат предприемачи, но им липсва достатъчно мотивация и /или компетентности и капацитет да стартират своите стопански инициативи.

 

 

За повече информация и записване : тел: 0879251887, 044663151 или в Младежки дом- Сливен – Анелия Иванова, Ивелина Илиева.

 

Предишна ВЛАДИМИР ПУТИН ХАРЕСА ЗАМЪКА ВЪВ "ВЛЮБЕН ВЪВ ВЯТЪРА" В РАВАДИНОВО
Следваща ВРЕМЕННО ЩЕ БЪДЕ ПРЕУСТАНОВЕНО ДВИЖЕНИЕТО ПРЕЗ ПРЕЛЕЗА МЕЖДУ СЕЛО ЧИНТУЛОВО И ГРАД СЛИВЕН НА 30 АВГУСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРАЗНИЧНО ПРИВЕТСТВИЕ ОТ ИНЖ. ПЕТКО БЕРКОВСКИ, УПРАВИТЕЛ НА СД „БЕРКО 90-БЕРКОВСКИ И СИЕ“

Уважаеми съграждани, броени дни преди Коледа и Нова година си позволявам да отправя пожелания за здраве и просперитет. Към работниците и служителите от СД „Берко 90 – Берковски и Сие“.

Новини Сливен

СМЯНА НА КАРАУЛА В ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН

Председателят на Окръжен съд – Сливен Къню Жеков се пенсионира поради навършване на пределната за магистрат възраст от 65 години, научи  Sliveninfo. Този петък ще бъде последният работен ден за

Новини Сливен

ЛЕКА КОЛА ГОРЯ НА ИЗХОДА ОТ СЛИВЕН ЗА СЕЛО БЯЛА

В 15,12 часа на 25 септември е получен сигнал за запален лек автомобил на изхода на град Сливен към село Бяла. Произшествието е ликвидирано от  екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

1 × 5 =