МЛАДЕЖИ ГЕРБ СТАРТИРАТ ПОДГОТОВКАТА ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ДОГОДИНА ИЗБОРИ

МЛАДЕЖИ ГЕРБ СТАРТИРАТ ПОДГОТОВКАТА ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ДОГОДИНА ИЗБОРИ

Регионална академия на Младежи ГЕРБ се провежда в Стара Загора на 1 и 2 декември. Тя бе открита от областния координатор на партията Пламен Йорданов, членът на НИС на МГЕРБ Николай Диков, народните представители Маноил Манев, Борис Кърчев и Радостин Танев. „Събирайте знания и умения по време на обученията, създавайте приятелства и екипи, които ще са ви полезни. Членове сте на най-активната в страната младежка политическа структура, което създава и силата на ГЕРБ“, категоричен бе Пламен Йорданов.

„С работата си в Стара Загора показахме, че младостта в политиката не е порок“, посочи Николай Диков. Той допълни, че през годините заради това са търпели критики и дори обиди, които във времето са доказали своята несъстоятелност. „С днешна дата доказахме, че имаме активна роля в местното управление по места, както и в управлението на държавата. Младостта обаче няма да е онази голяма сила в политиката, ако я няма мъдростта и подкрепата на хората с опит“, категоричен бе той.

„През изминалата година изключително постижение бе председателството на България на Съвета на Европа“, отбеляза Торстен Гайслер, директор на фондация „Конрад Аденауер“ за страната ни. Според него декларацията от София е постижение. „ЕС е наясно, че трябва да даде много по-голям шанс на страните от Западните Балкани. Ръководителите на тези страни застанаха зад ценнностите на ЕС“, категоричен бе Гайслер.

„От една загуба могат да се извлекат много повече поуки, отколкото от една победа“, подчерта политологът и депутат Тома Биков. Той разгледа различни примери и ситуации от предизборни кампании. Анализира победи и грешки допускани от  различни партии.

Георг Георгиев , зам.-министър на външните работи, заедно с най-младия евродепутат Андрей Новаков и зам.-председателя на EDS (Европейските студенти демократи) Робърт Киш, говориха от първо лице какво е да си млад и успешен в политиката. Те споделиха перспективите пред страната ни и Европа с над 100 от членовете на МГЕРБ в региона Видеообръщения до участниците изпратиха евродепутатът от ЕНГ/ГЕРБ Ева Майдел и председателят на Европейските демократи студенти Вирджилио Фалко.

В академията участват млади хора от областите Габрово, Пловдив, Пазарджик, Сливен, Ямбол, Хасково и Стара Загора.

Интересните и полезни срещи продължават и утре, когато пред актива на партията ще говорят председателят на 44-тото Народно събрание Цвета Караянчева и заместникът ѝ Емил Христов.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С МЛАДЕЖИТЕ НА СЛИВЕН
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ ДЪРЖАВНИЯ ТУРНИР ПО АКРОБАТИКА "МЛАД АКРОБАТ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ПИЯН ШОФЬОР НА ШКОДА Е ХВАНАТ В СЛИВЕН

Водач с алкохол 1,57 промила е установен от полицейски служители в град Сливен. На 12 декември, в 05,00 часа, на ул.“Гео Милев“, е извършена проверка на 34-годишния Х.К. от село

Новини Сливен 0 коментара

УСТАНОВЕНИ СА 946 НАРУШЕНИЯ НА СКОРОСТТА ЗА ЕДНА СЕДМИЦА

От 27 август до 2 септември на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътната безопасност, разпоредени от главния секретар на МВР, директора на ОДМВР-Сливен и в

Новини Сливен 0 коментара

ЕДИН ЩАСТЛИВ ЛЕКАР НА 60

Известният сливенски лекар д-р Алексей Алексиев днес навършва 60 години. Бившият председател на БСП в общината получи първите поздрави от своята съпруга д-р Алексиева, с която са заедно близо 40

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

four × 1 =