МЛАДЕЖИ ГЕРБ СТАРТИРАТ ПОДГОТОВКАТА ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ДОГОДИНА ИЗБОРИ
01.12.2018 1535 Прегледи

МЛАДЕЖИ ГЕРБ СТАРТИРАТ ПОДГОТОВКАТА ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ДОГОДИНА ИЗБОРИ

Регионална академия на Младежи ГЕРБ се провежда в Стара Загора на 1 и 2 декември. Тя бе открита от областния координатор на партията Пламен Йорданов, членът на НИС на МГЕРБ Николай Диков, народните представители Маноил Манев, Борис Кърчев и Радостин Танев. „Събирайте знания и умения по време на обученията, създавайте приятелства и екипи, които ще са ви полезни. Членове сте на най-активната в страната младежка политическа структура, което създава и силата на ГЕРБ“, категоричен бе Пламен Йорданов.

„С работата си в Стара Загора показахме, че младостта в политиката не е порок“, посочи Николай Диков. Той допълни, че през годините заради това са търпели критики и дори обиди, които във времето са доказали своята несъстоятелност. „С днешна дата доказахме, че имаме активна роля в местното управление по места, както и в управлението на държавата. Младостта обаче няма да е онази голяма сила в политиката, ако я няма мъдростта и подкрепата на хората с опит“, категоричен бе той.

„През изминалата година изключително постижение бе председателството на България на Съвета на Европа“, отбеляза Торстен Гайслер, директор на фондация „Конрад Аденауер“ за страната ни. Според него декларацията от София е постижение. „ЕС е наясно, че трябва да даде много по-голям шанс на страните от Западните Балкани. Ръководителите на тези страни застанаха зад ценнностите на ЕС“, категоричен бе Гайслер.

„От една загуба могат да се извлекат много повече поуки, отколкото от една победа“, подчерта политологът и депутат Тома Биков. Той разгледа различни примери и ситуации от предизборни кампании. Анализира победи и грешки допускани от  различни партии.

Георг Георгиев , зам.-министър на външните работи, заедно с най-младия евродепутат Андрей Новаков и зам.-председателя на EDS (Европейските студенти демократи) Робърт Киш, говориха от първо лице какво е да си млад и успешен в политиката. Те споделиха перспективите пред страната ни и Европа с над 100 от членовете на МГЕРБ в региона Видеообръщения до участниците изпратиха евродепутатът от ЕНГ/ГЕРБ Ева Майдел и председателят на Европейските демократи студенти Вирджилио Фалко.

В академията участват млади хора от областите Габрово, Пловдив, Пазарджик, Сливен, Ямбол, Хасково и Стара Загора.

Интересните и полезни срещи продължават и утре, когато пред актива на партията ще говорят председателят на 44-тото Народно събрание Цвета Караянчева и заместникът ѝ Емил Христов.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С МЛАДЕЖИТЕ НА СЛИВЕН
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ ДЪРЖАВНИЯ ТУРНИР ПО АКРОБАТИКА "МЛАД АКРОБАТ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПЕШЕХОДНАТА ВРЪЗКА МЕЖДУ КВ. „НАДЕЖДА“ И ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА Е ВЪЗСТАНОВЕНА И БЕЗОПАСНА

На един от мостовете в южната част на град Сливен бяха извършени спешни аварийно-възстановителни работи. Това съобщи заместник – кметът Румен Иванов. Той допълни, че след получени в Общинска администрация

Новини Сливен

ВЪЗРАСТНИ МЪЖ И ЖЕНА СА В БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФА

Мъж и жена – и двамата на 70 години, са приети в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен с травми, получени при катастрофа. Жената е в реанимация с гръдна травма и счупена

Новини Сливен

КАРУЦИТЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН – ЖЪЛТИ, С РЕГИСТРАЦИОННИ НОМЕРА И СВЕТЛООТРАЗИТЕЛИ

Каруците в община Сливен трябва да имат номера, изписани от двете страни на превозното средство с черен цвят. Регистрационният номер ще съдържа цифри и букви, които да идентифицират населеното място.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

3 × four =