МИХАИЛ КАШЕРОВ: НА 9 ЮНИ С БЮЛЕТИНА № 9 ЗА МИНЧО АФУЗОВ, ЗА СЛИВЕН, ЗА БЪЛГАРИЯ
02.06.2024 582 Прегледи

МИХАИЛ КАШЕРОВ: НА 9 ЮНИ С БЮЛЕТИНА № 9 ЗА МИНЧО АФУЗОВ, ЗА СЛИВЕН, ЗА БЪЛГАРИЯ

Да разлаем кучетата. Да стъпим на земята и да тръгнем в посоката, която ще е успешна за всички нас, за нашата страна. Целта е една – хора трябват за да я осъществят.

Как така, се питат повечето които ме познават, се включи в политиката и то там, където не си пренадлежал?

Лесно е, когато познаваш човека, когото подкрепяш, когато в годините той се е доказал, че политиката за него не е цел, а средство да стори в ползу роду туй що повечето политици не могат. Или не искат. Или и двете.

С Минчо Афузов се познаваме повече от тридесет години. Израстнахме заедно в онези преломни времена на 90-те години, когато за нас всичко беше ново – и свободата, и мисленето и музиката. Пяхме заедно в хора на ГПЗЕ. Една чест да бъдем в него и да изживеем всички онези мигове на усет към красотата от изкуството, творчеството. Под диригентсвото на Методи Григоров, лека му пръст…

Израстнахме с мисълта, че пред нас бъдещето ще е такова, каквото го поискаме, каквото го изградим. Всеки от нас извървя дълъг път за да е там където е днес, поглеждайки назад да е горд с това, което е постигнал.

А Минчо доказа, че може да постига целите си. И в частния бизнес и в работата си като областен управител. И много малко не му достигна за да докаже способностите си като добър стопанин и на Сливен. Тогава взех решението за себе си, че при следващи избори аз ще го подкрепя не само морално, но и включвайки се в неговия екип.

С Минчо Афузов сме били винаги на диаметрално противоположни политически позиции. И много пъти сме се карали и сме спорили кой път е правилния, кое е най-доброто за България и как е най-точно да бъде постигнато.

В края на краищата сме стигали заедно до заключението, че целта е България.

Преди две седмици, беше петък следобед към четири и нещо, реших да се прибера пеш до Младост. Не го бях правил от много години. Ларгото, малко лаф на Мустан с близнаците , градската градина, през арт инсталацията на кмета, военна болница, МЕИ-то и до вкъщи. Срещнах по пътя си не повече от дестина човека, две, три деца на колела в градската…..Това ли е Сливен? Това ли е бъдещето?

Призовавам ви всички Вас- мои приятели и познати да ме подкрепите на изборите, да подкрепим Минчо Афузов, да има лъч надежда за бъдещето. За да не минаваме след десет години съвсем сами по ларгото, градската градина и арт инсталацията…

На 9-ти юни, с бюлетина номер 9!

 

Михаил Кашеров, кандидат за депутат от коалиция „Солидарна България“

Предишна ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ОРГАНИЗИРА ОБЩИНА СЛИВЕН НА ПЪРВИ ЮНИ
Следваща ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ УЧАСТВА В ЧЕСТВАНЕТО НА БОТЕВ И ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 16.05 /сряда/ поради авария е прекъснато водоподаването в района на бул“Банско шосе“ и бул.“Стефан Караджа“ до 15.00ч. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Новини Сливен

В ШИВАЧЕВО ЗАЛОВИХА КРАДЕЦ, ОБРАЛ ВЪЗРАСТНА ЖЕНА

Криминалисти на РУ-Твърдица задържаха 24-годишен мъж за кражба на пари от частен дом в град Шивачево. Заявлението е подадено на 10 декември. На 9 декември  от дома на 79-годишен мъж

Новини Сливен

ДВАМА НОВОЗАГОРЦИ ОТИВАТ НА СЪД ЗА НЕЗАКОННИ СДЕЛКИ С КУЛТУРНИ ЦЕННОСТИ

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Милен С. и Пламен С. Милен С. е подсъдим за това, че на 22.03.2016г., в гр.Нова Загора, в жилището му на ул.„Братя Миладинови“,