МИРОСЛАВА – ЯМБОЛИЙКАТА, КОЯТО ЗАВЛАДЯ СЛИВЕН
януари 24, 2018 13397 Прегледи

МИРОСЛАВА – ЯМБОЛИЙКАТА, КОЯТО ЗАВЛАДЯ СЛИВЕН

Тя е дипломиран икономист от Варна. И магистър по ПР в Пловдив. Завършила е езикова гимназия в Ямбол. Допреди 4 години е изнасяла български кашкавал по света. Днес обаче Мирослава Няголова е известна като топманикюристка. Ямболийката вече е сливналийка. За по – малко от 5 години Мирослава стана лидер в своята професия. И е изключително търсена в Сливен, Ямбол и региона.

„Преди малко повече от 4 години си търсих маникюристка. Реших да опитам сама, и оттогава съм сигурна, че това е моето призвание“, сподели пред  Sliveninfo 29-годишната икономистка. Нейните колеги и клиенти са категорични: Мирослава е най-добра в рисуването на нокти. Това го оценят и специалисти от чужбина. От скоро Няголова води курсове, завършилите успешно получават дипломи.

„Нямам свободно време, а малкото часове извън работата отделям за децата си – Дивна и Никола и за моя съпруг Ивайло“, споделя Мирослава. Двамата с Ивайло се запознават на компютърна конференция. По-късно се намират в интернет и оттогава са неразделни.

Мирослава вярва, че с професионализъм и добронамереност може да се върви напред.

И го постига на практика.

 

Георги Мангинов

Предишна ПЪРВИТЕ 9 НОВИ АВТОБУСА ТРЪГВАТ ОТ ЧЕХИЯ КЪМ СЛИВЕН НА 17 ФЕВРУАРИ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ДЕБАТИ „ТУИДА OPEN“ СЕ ПРОВЕДЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ В СЛИВЕН

„ Най-важната задача на цивилизацията е да научи човек да мисли.“ Томас Едисън Национално състезание по дебати „Туида Open“ 2019  във формат британски парламентарен се проведе за трети път в гр. Сливен.

Новини Сливен

ОФИЦИАЛНО БЕШЕ ДАДЕН СТАРТ НА ХVI НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „ЦВЕТЕН КАМЕРТОН“

И тази година Сливен е домакин на Националния фестивал „Цветен камертон“. Днес в зала „Сливен“ беше даден старт на конкурса, в който се състезават млади таланти от цялата страна. Заместник-кметът

Новини Сливен

ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТПУСКА ЧАСТ ОТ СРЕДСТВАТА, НЕОБХОДИМИ ЗА РЕМОНТ НА ДЕТСКА ГРАДИНА „ЗВЕЗДИЦА“

Правителството отпуска 289 000 лева за саниране на детска градина „Звездица“ в Сливен. Това стана днес по време на заседание на Министерския съвет. Средствата ще бъдат прибавени към необходимата сума за

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

15 − 13 =