МИНЧО АФУЗОВ СЕ ОТКАЗВА ОТ ЛИСТАТА НА БСП В СЛИВЕН /обновена/

МИНЧО АФУЗОВ СЕ ОТКАЗВА ОТ ЛИСТАТА НА БСП В СЛИВЕН /обновена/

Бизнесменът Минчо Афузов се отказва от листа на БСП в Сливен. На проведеното в събота съвещание на областния съвет на Минчо Афузов бе отредено 9-то място в листата от 12 кандидати за депутати.

„Разбрах, че се е обадил на колежка в нашата централа, казвайки, че оттегля кандидатурата си. Приемам това за официално действие”, каза пред Sliveninfo Атанас Делибалтов, председател на БСП в Община Сливен.

„Не съм се обаждал на никого, а пуснах мейл, в който изложих мотивите си”, каза Минчо Афузов.

В събота той бе предложен за второто място в листата от Мариета Петкова, която преди това си направи самоотвод. Последва тайно гласуване, при което второто място получи Деян Дечев.

„Казаха ми за случая. Важно е да се заяви открито – тайният избор бе напълно легитимен и това могат да потвърдят всички участници в него. Продължаваме напред, следвайки поставените си цели в кампанията”, заяви пред Sliveninfo Асен Гагаузов, областен председател на БСП в Сливен.

Sliveninfo ви предлага писмото, с което Минчо Афузов информира БСП – Сливен за своето оттегляне. Писмото ни бе предоставено от г-н Афузов.

До:

Председателя на Областния съвет на БСП – Сливен

От:

Минчо Афузов – ОПО Ив.Грудев Запад – Сливен

Уважаеми другарю Гагаузов,

Във връзка с номинирането  ми, за избирателна листа от кандидати за народни представители в 45 народно събрание, уведомявам Ви, че няма да заема отреденото ми  място. Моля да спазите процедурата и да не ме регистрирате, като кандидат за народен представител. Убеден съм, че с това решение, ще допринеса за по-доброто взаимодействие между останалите кандидати и ще имаме възможност да  проведем една по-хармонична, позитивна и ефективна кампания. Оставам на разположение за работа в кампанията и ще съдействам за постигане на по-добър резултат,

 

С Уважение

М.Афузов

ПС Моля да бъда уведомен ако е необходимо да разпиша някакви документи в Областния съвет.

 

Предишна С РЕДИЦА КУЛТУРНИ ПРОЯВИ В СЛИВЕН ЩЕ БЪДЕ ОТБЕЛЯЗАНА 200-ГОДИШНИНАТА ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ГЕОРГИ РАКОВСКИ
Следваща ОБЩИНИТЕ ТРЯБВА ДА ПОСОЧАТ ТЕРЕНИ С GPS-КООРДИНАТИ ЗА ЗАГРОБВАНЕ НА ЗАРАЗЕНИ ПТИЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИВАН ГЕШЕВ В ШИВАЧЕВО: КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА ПОДАВАМ ОСТАВКАТА

„Категорично няма да подавам оставка.Е, няма да стане! Ще продължа, докато мога! Това обяви главният прокурор Иван Гешев в Сливенско, където се провежда операция на държавното обвинение и полицията срещу

Новини Сливен

КОЛЬО МИЛЕВ: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И СЪВРЕМЕННИ БУДИТЕЛИ!

Някогашните будители са имали ясна цел – да пазят жива българската памет, да застанат срещу летаргията, забравата и духовния колапс, в който се е намирала нацията ни преди повече от

Новини Сливен

СВЕТОВНАТА СЕДМИЦА НА КЪРМЕНЕТО СЛИВЕН 2019

Инициативи, във връзка със Световната седмица на кърменето, бяха организирани от РЗИ-Сливен, Център за майчино и детско здраве-Сливен и Ла Лече Лига-Сливен. Дейностите се осъществиха в периода 1-7 август 2019г.