МИНЧО АФУЗОВ: ИЗБОРИТЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕМИНАХА ПРИ ДОБРА ОРГАНИЗАЦИЯ

МИНЧО АФУЗОВ: ИЗБОРИТЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕМИНАХА ПРИ ДОБРА ОРГАНИЗАЦИЯ

„Положихме доста усилия за провеждането на една спокойна и добре организирана изборна кампания“. Това каза областният управител Минчо Афузов пред представители на медиите днес. Той допълни, че при подготовката на изборите са били своевременно предотвратени някои рискове за изкривяване вота на избирателите. „За целта проведохме поредица от срещи с органите на местната власт, с всички институции и фирми, имащи отношение към честното, прозрачно и безпроблемно провеждане на изборите в област Сливен“, уточни г-н Афузов.

„Изказвам благодарност на служителите от Областна администрация, на членовете на Районната избирателна комисия, на общинските администрации в област Сливен, на Областната дирекция на МВР и служителите в нейните подразделения, на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“, на всички фирми и организации, осигурили спокойното преминаване на изборния процес“, изтъкна областният управител.

„Изборните резултати са факт. Очаквам от сливенските народни представители в 48-то Народно събрание да намерят общ език, да изпълнят обещанията, дадени пред избирателите, и да работят целенасочено по най-важните за развитието на област Сливен теми и приоритети“, подчерта Минчо Афузов.

Предишна ОТРЯДЪТ НА ПЛАНИНСКА СПАСИТЕЛНА СЛУЖБА – СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА 60-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УТРЕ ЗАПОЧВА СЪСТЕЗАНИЕ ПО БОРБА В ЗАЛАТА НА СТАНКА ЗЛАТЕВА

  На 13 януари в залата по борба „Станка Златева“ ще се проведе приятелска среща между отбори от Сливен, Бургас, Стара Загора и Велико Търново. Надпреварата ще бъде за деца

Новини Сливен

НЕИЗВЕСТНИ УНИЩОЖИХА ОПТИЧЕН КАБЕЛ

На 22 април е получен сигнал за унищожен оптичен кабел в шахта на ул.“Асеновска“ в град Сливен. Нанесената щета е в размер на 4000 лева. По случая е образувано досъдебно

Новини Сливен

ШОФЬОР ОТ СЕЛО БЯЛА Е ЗАЛОВЕН С РЕКОРДНИТЕ 3,56 ПРОМИЛА АЛКОХОЛ

Водач с алкохол 3.56 промила е установен от полицейски служители в село Бяла. На 4 септември е извършена проверка на 26-годишния Д.С. от същото село, водач на лек автомобил „Рено”.