МИНКО МИНЧЕВ: С ТЪГА ПРИЕМАМ ОТЛОЖЕНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ИНДУСТРИАЛНИЯ ПАРК

МИНКО МИНЧЕВ: С ТЪГА ПРИЕМАМ ОТЛОЖЕНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ИНДУСТРИАЛНИЯ ПАРК

„С тъга приемам това, че отложихме вземането на решение за индустриалния парк“, заяви от трибуната на местния парламент общинският съветник и икономист Минко Минчев.

„За мен това е едно мероприятие, което е знаково, много закъсняло и задължително да бъде инвестирано през този период. В целия свят във връзка с войната се променя логистиката, изместват се производства. Ще има нов, твърде сериозен момент. Така, както след Втората световна война, след руско-турската освободителна война Сливен е бил на много челни места. Ако сме достатъчно активни, трябва да използваме този момент и да вкарваме инвестиции, включително и в този парк, както и други неща, за да привлечем допълнително средства“, каза Минчев.

Кметът Стефан Радев заяви, че се присъединява към думите на Минко Минчев. „Истината е, че обичаме да говорим за кризи, ниски доходи на хората и какво трябва да правим. Когато трябва да вземем конкретни решения, които ще ни придвижат напред, си намираме оправдания да не ги взимаме. Аз лично не знам как ще продължим с този проект. Ще го обмисляме какво да правим. Не искам да се отказваме, защото според мен това е много голям шанс за нашата община за хората, които живеят тук и който ще дава плодове много години напред. Тогава, когато никой от нас няма да е в местната и национална политика. В крайна сметка такива решения започват и с малки стъпки. Дано не сме направили стратегическа грешка“, допълни Радев.

 

Предишна КМЕТЪТ НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ГОСТУВА В С. МЛЕКАРЕВО ПО ПОВОД СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ
Следваща УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ОТ 11-ТО УЧИЛИЩЕ В СЛИВЕН ПОСАДИХА 11-ГОДИШНИ 11 ЕЛХИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА 3 АПРИЛ В ГАЛЕРИЯ „МАЙ“ СЕ ОТКРИВА ИЗЛОЖБАТА „ВЕЛИКДЕН 2018“

Уважаеми съграждани и гости на Сливен, На 3 април в галерия „МАЙ” от 17:30 ч. ще бъде открита традиционната  празнична Великденска изложба на сливенските художници. И тази година местните автори, обединени

Новини Сливен

АТАНАС СКАТОВ В ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА

Алпинистът веган Атанас Скатов достави радост на възрастните хора от Дома за стари хора в Сливен. Той беше техен гост в сряда, 30 октомври, по покана на кинезитерапевта Пламена Чиликова.

Новини Сливен

60 СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Продължава ръстът на новозаболели от Covid-19 в община Сливен. Според данните за изминалата седмица броят на новите случаи е 60, излекуваните са 13. Активните случаи към момента са 107. Справката