МИНИСТЪР ПЕТЯ АВРАМОВА ИДВА В СЛИВЕН
23.10.2018 1550 Прегледи

МИНИСТЪР ПЕТЯ АВРАМОВА ИДВА В СЛИВЕН

Утре, 24 октомври, министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова ще бъде на посещение в Сливен, където от 14.30 часа ще се проведе третият полуфинал от образователно-патриотичната кампания „Моят град е моята крепост“. В него ще участва и заместник-министър Деница Николова.

В зала „Сливен“ знания ще премерят ученическите отбори от областите Сливен, Бургас, Ямбол, Хасково, Пловдив, Смолян, Кърджали и Стара Загора. Те ще бъдат изпитвани от водещите – актьорите Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека, какво знаят за България и за родните си места.

Преди това заместник-министър Николова ще открие информационен ден за популяризиране на инвестициите в туризма и градската среда, предоставяни чрез финансови инструменти по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. Срещата ще се състои от 11.00 часа в зала „Май“ (заседателната зала на Общински съвет Сливен).

В 13.00 часа регионалният заместник-министър ще открие обществени пространства, обновени по проекта за подобряване на градската среда на Сливен. Церемонията ще се проведе на благоустроеното поречие на р. Асеновска от страната на ул. „Димитър Пехливанов – Добрович“.

Предишна ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ СВИКА ЗАСЕДАНИЕ ЗА ЗИМНАТА ПОДГОТОВКА
Следваща ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА ИНВЕСТИЦИИТЕ В ТУРИЗМА И ГРАДСКАТА СРЕДА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ УТРЕ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 18. 04. 2019 г. (четвъртък) от 08.30ч. до 12. 00 ч. е прекъснато водоподаването на кв.

Новини Сливен

ТОП КРАДЕЦ Е ЗАДЪРЖАН ПРИ ПОЛИЦЕЙСКА ОПЕРАЦИЯ В СЕЛО ГРАДЕЦ

Акция по противодействие на битовата престъпност е осъществена вчера на територията на село Градец, община Котел. Полицейски служители на РУ-Котел, участък „Градец“ и Специализираните полицейски сили при ОДМВР-Сливен са извършили

Новини Сливен

ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН ПОСТАНОВИ ОПРАВДАТЕЛНА ПРИСЪДА ЗА КАТАСТРОФА С ДВАМА УБИТИ И ЕДИН РАНЕН

Окръжен съд – Сливен постанови оправдателна присъда за тежка катастрофа с две жертви и един ранен. Съдът оправда обвинения Иван Д., който е шофирал своя „Голф“ придружаван от майка си,

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

3 × 4 =