МИНИСТЪРЪТ НА ОБРАЗОВАНИЕТО ПРИСТИГА НА ПОСЕЩЕНИЕ В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

МИНИСТЪРЪТ НА ОБРАЗОВАНИЕТО ПРИСТИГА НА ПОСЕЩЕНИЕ В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

Министърът на образованието Красимир Вълчев ще направи двудневно посещение в Сливенска област. Той ще пристигне на 20 септември, в 17,30 часа и ще се запознае с хода на ремонтите в двата Регионални учебно-тренировъчни центъра по безопасност на движението, които тепърва ще се създават. Единият център ще е към СУ „Константин Константинов“, а другият – към Професионалната гимназия по механотехника.  Проектът е на министерството, по идея на РУО и двете учебни заведения. В първия център ще се обучават деца на възраст от 4 до 14 години, а във втория – ученици от 8 до 12 клас от цяла Югоизточна България.

На 21 септември, от 10 ч. в хотел „Национал палас“ ще започне среща с директори на детски градини и училища в Сливенска област.  След това министър Вълчев ще посети ОУ „Св.св.Кирил и Методий“ в кв.“Речица“, Сливен, ОУ „Н Прокопиев“ в с.Сборище, община Твърдица, началния етап в СУ „Иван Вазов“ и СУ „Христо Ботев“ в Нова Загора.

Предишна ПАВЛИНА МИХАЛЕВА ПРЕДСТАВЯ В СЛИВЕН ЕНЕРГИЙНИ ПРАКТИКИ И МАНУАЛНАТА ТЕХНИКА БОУЕН
Следваща ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ "ОЗЕЛЕНЯВАНЕ" ПОЧИСТИ РАЙОНА НА СЛИВЕНСКИ МИНЕРАЛНИ БАНИ

За автора

Може да харесате още

Коментари и интервюта

ГЕНЕРАЛ КОЛЬО МИЛЕВ НЯМА СПИРАЧКА

Не знам точно каква кола кара генералът от резерва, настоящ депутат от БСП и бивш кмет на Сливен Кольо Милев. Виждал съм го зад волана на джипове „Тойота“ и „Хюндай“.

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВИ ПОЖАРНИКАРИТЕ ЗА ПРАЗНИКА

На връх Кръстовден, 14 септември пожарникарите отбелязват професионалния си празник. Служителите на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ бяха поздравени от кмета Стефан Радев, който изрази личната си

Новини Сливен

ДЖЕСИКА ГЮМИШЕВА ОТ СЛИВЕН СТАНА ПЪРВА ПОДГЛАСНИЧКА НА МИС БУРГАС

Бургас избра своята Кралица на красотата 2018. Това е 17-годишната Теодора Мудева, съобщава Булфото. Девойката е от Бургас и е състезателка по спортни танци. Тя ще има възможност да участва

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

seven − 3 =