МИЛЕН ОТ СЛИВЕН ГРАБНА КРЪСТА НА ЙОРДАНОВДЕН
януари 6, 2021 2969 Прегледи

МИЛЕН ОТ СЛИВЕН ГРАБНА КРЪСТА НА ЙОРДАНОВДЕН

Четирима смелчаци скочиха за кръста във водите на река Новоселска на Йордановден в Сливен. Богоявленският кръст бе хвърлен от отец Силвестър, а го извади Милен от Сливен, който работи в Германия. Младият мъж си пожела здраве на себе си и на всички сливналии.

Въпреки полицейското присъствие двата бряга на реката се напълниха с хора. Тази година нямаше мъжко хоро и официални представители на властта. Най-известният сред публиката се оказа именикът Йордан Лечков. Който сам влезе в реката, когато повечето хора си тръгнаха.

Sliveninfo ви предлага уникалните снимки на фотографа Георги Ангелов.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНАТА С ПРАЗНИКА БОГОЯВЛЕНИЕ
Следваща СЕЛО СТАРА РЕКА С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО ПРИ ПОЧИСТВАНЕ НА МЕЖДУСЕЛИЩНИТЕ ПЪТИЩА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАПОЧВА ПРИЕМЪТ НА ДОКУМЕНТИ НА КАНДИДАТ-СТИПЕНДИАНТИ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА 2019 Г.

От 01.04.2019 г. до 01.05.2019 г. ще се приемат документи на кандидати за стипендии „Хаджи Мина Пашов“, Годишна стипендия, Месечна стипендия и  Еднократно финансово подпомагане – по „Наредбата за условията

Новини Сливен

КЪСНОАНТИЧНА И СРЕДНОВЕКОВНА КРЕПОСТ ТУИДА НА МЕЖДУНАРОДНО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ

Екипът на Късноантична и средновековна крепост Туида и представител на Регионален исторически музей Сливен ще вземат участие в петнайстото издание на Международното туристическо изложение “Културен Туризъм – Велико Търново 2018“.

Новини Сливен

ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ ПОЛУЧИ ДАРЕНИЕ ОТ ФОНДАЦИЯ „АРУСЯК ЧАКЪРЯН“

Ново дарение получи Отделението по детски болести към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен. Подаръкът е от фондация ,,Арусяк Чакърян”. Той включва един аспиратор и два пулсоксиметъра. Единият от тях има накрайник