МЕСТНА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА“ ПЪРВА ПОДАДЕ ДОКУМЕНТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В ОИК – СЛИВЕН

МЕСТНА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА“ ПЪРВА ПОДАДЕ ДОКУМЕНТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В ОИК – СЛИВЕН

В Общинската избирателна комисия на Сливен постъпиха първите документи за регистрация за вота на 27 октомври. Под № 1 се вписаха кандидатите за народния вот от Местна коалиция „Движение заедно за промяна“, представлявана от Саркис Шаклиян. Формално решението на комисията ще бъде взето в петък.

В МК „Движение заедно за промяна“ влизат общо пет политически формации. Коалицията обаче се подкрепя и от неправителствени организации и сдружения.

„Сигурен съм, че внасянето на документите преди всички ще даде допълнителен импулс за успешно представяне на изборите на нашата коалиция. всички предпоставки затова са на лице“, заяви пред Sliveninfo Саркис Шаклиян.

Кандидатът за кмет на МК „Движение заедно за промяна“ ще бъде обявен в понеделник, 16 септември.

„Очертава се той да бъде единственият кандидат за кмет на Сливен, който до момента не е участвал в избори“, каза Саркис Шаклиян.

 

Предишна МАЩАБЕН ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ ОБСЪДИ БИЗНЕС СЪТРУДНИЧЕСТВО МЕЖДУ СЛИВЕН, БИДГОШЧ И НИШ
Следваща СЛИВЕН И ЯМБОЛ – ГОТОВИ ЗАЕДНО ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД БЪДЕЩИ ИНВЕСТИТОРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛУЖИТЕЛИ НА РУ-НОВА ЗАГОРА ИЗЗЕХА 200 000 КЪСА КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ

43-годишният В.И. от град Харманли е задържан днес от полицията в Нова Загора с голямо количество цигари без акцизен бандерол.  Около 11,00 часа, при извършване на ежедневния контрол по безопасност

Новини Сливен

БСП: ВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ПОКАЗАХМЕ, ЧЕ МОЖЕМ ДА ВДИГНЕМ СЛИВЕН НА КРАКА

В четвъртък кандидатите на коалиция „БСП за България“ канят своите симпатизанти в 12.30 часа на площад „Хаджи Димитър“, за да си  пожелаят успех в края на кампанията преди изборите в неделя. 

Новини Сливен

US РЕЙНДЖЪРИ ДАРИХА ЛАПТОПИ ЗА БОЙЦИТЕ НА ПОЛКОВНИК ЛЮБОМИР ВАЧЕВ

Главни сержанти от САЩ и България посетиха Центъра за подготовка на специалисти Дванайсет главни сержанти от Националната гвардия на Тенеси, САЩ, бяха на работно посещение в Центъра за подготовка на