МЕСТЕН, СВЕСТЕН И ИЗВЕСТЕН
юни 11, 2021 1839 Прегледи

МЕСТЕН, СВЕСТЕН И ИЗВЕСТЕН

Той е местен, свестен и известен в Ямбол и цялата област. ГЕРБ уцели десетката с избора на Димитър Иванов за водач на своята листа. 40-годишният икономист има зад гърба си цели 9 години като областен управител на Ямбол и един депутатски мандат – политическа биография и административен опит, с които могат да се похвалят малцина политици от провинцията. Димитър Иванов впечатлява с умението си да изслушва събеседниците. Не говори много, но думите му тежат.

„Най-тежкият момент през тези 9 години като областен управител безспорно е трагедията с взривовете на Петолъчката, когато загинаха 3-ма души“, споделя Иванов. Иначе препятствията пред него са били много. И изграждането на оградата по границата, и пожарите, и наводненията, и строежа на прословутата нова сграда за болница в Ямбол.

Малцина днес знаят, че Димитър Иванов напусна мястото си на областен управител, оставяйки цели 9 млн. лева в наследство за строежа на болницата, а преди това успя да реализира сложната процедура по избор на изпълнител.

„Надявам се този най-чакан за моите съграждани обект да се реализира максимално бързо и в срок“, споделя водачът на листата на ПП ГЕРБ в Ямбол.

Всъщност най-ярко доказателство за отношението на хората към него е просто една разходка по пешеходната зона в Ямбол. Минувачите го спират на всяка крачка. Едни го поздравяват, други се жалват, трети го търсят за помощ. Всички обаче го познават.

Водачът на листата на бюлетина № 5 се чувства най-добре в компанията на своята съпруга и малкия си 6-годишен син.

„Те са моята радост, а Ямбол е нашето настояще и бъдеще“, категоричен е Димитър Иванов.

Предишна Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА: ВРЕМЕ Е СЛИВЕН ДА ВЪЗВЪРНЕ ДОСТОЙНОТО СИ МЯСТО НА КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ!
Следваща ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ И НАП ПРОВЕРЯВАТ ЗЛАТАРСКИТЕ МАГАЗИНИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ПЕШЕХОДКА Е СЪС СЧУПВАНЕ СЛЕД КАТАСТРОФА В ЯМБОЛ

На 24.06.2018 г. около 11:00 часа в гр. Ямбол, на ул. „Бели Дрин“ до кръстовището с ул. „Търговска“ неустановен лек  автомобил при маневра „движение назад“, блъска  пресичаща зад автомобила пешеходка.

Новини Ямбол

БИЗНЕСМЕНЪТ ВАЛЕНТИН РЕВАНСКИ ОТИВА НА БАЛОТАЖ В ЯМБОЛ СЪС СЕРИОЗНА ПРЕДНИНА

Бизнесменът Валентин Ревански от партия Пряка демокрация печели 39,22 % от гласовете на избирателите в Ямбол. Той се изправя на балотаж срещу Катя Георгиева от БСП, която в неделя взе

Новини Ямбол

АРЕСТ ЗА ДОМАШЕН НАСИЛНИК, НАРУШИЛ СЪДЕБНА ЗАПОВЕД

По искане на Районна прокуратура – Ямбол, съдът задържа под стража Иван Д. Той е обвинен за това, че в периода 25.08.2019 г. – 08.11.2019 г. в гр. Ямбол, действайки