МЕСТЕН, СВЕСТЕН И ИЗВЕСТЕН
11.06.2021 2219 Прегледи

МЕСТЕН, СВЕСТЕН И ИЗВЕСТЕН

Той е местен, свестен и известен в Ямбол и цялата област. ГЕРБ уцели десетката с избора на Димитър Иванов за водач на своята листа. 40-годишният икономист има зад гърба си цели 9 години като областен управител на Ямбол и един депутатски мандат – политическа биография и административен опит, с които могат да се похвалят малцина политици от провинцията. Димитър Иванов впечатлява с умението си да изслушва събеседниците. Не говори много, но думите му тежат.

„Най-тежкият момент през тези 9 години като областен управител безспорно е трагедията с взривовете на Петолъчката, когато загинаха 3-ма души“, споделя Иванов. Иначе препятствията пред него са били много. И изграждането на оградата по границата, и пожарите, и наводненията, и строежа на прословутата нова сграда за болница в Ямбол.

Малцина днес знаят, че Димитър Иванов напусна мястото си на областен управител, оставяйки цели 9 млн. лева в наследство за строежа на болницата, а преди това успя да реализира сложната процедура по избор на изпълнител.

„Надявам се този най-чакан за моите съграждани обект да се реализира максимално бързо и в срок“, споделя водачът на листата на ПП ГЕРБ в Ямбол.

Всъщност най-ярко доказателство за отношението на хората към него е просто една разходка по пешеходната зона в Ямбол. Минувачите го спират на всяка крачка. Едни го поздравяват, други се жалват, трети го търсят за помощ. Всички обаче го познават.

Водачът на листата на бюлетина № 5 се чувства най-добре в компанията на своята съпруга и малкия си 6-годишен син.

„Те са моята радост, а Ямбол е нашето настояще и бъдеще“, категоричен е Димитър Иванов.

Предишна Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА: ВРЕМЕ Е СЛИВЕН ДА ВЪЗВЪРНЕ ДОСТОЙНОТО СИ МЯСТО НА КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ!
Следваща ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ И НАП ПРОВЕРЯВАТ ЗЛАТАРСКИТЕ МАГАЗИНИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ТАЙСЪНА ОТ ЯМБОЛ СТАНА ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН ЗА ШЕСТИ ПЪТ, БРАТ МУ Е ВТОРИ

Даниел Асенов стана европейски шампион за шести пореден път! Българинът спечели финала в категория до 52 килограма на Европейското първенството за мъже и жени до 22 години във Валдикавказ. Асенов

Новини Ямбол

МЛАДИ МЪЖЕ ПОЛУЧИХА ПРИСЪДИ ОТ ПО 17 И 15 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА УБИЙСТВО

По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Ямбол, съдът наложи наказание от 17 години „лишаване от свобода“ спрямо Марио М. (от гр. Бургас, на 27 г.) и 15 години

Новини Ямбол

МИНИСТЪР ТАНЕВА ЩЕ ПОСЕТИ ГРАД ЯМБОЛ

Утре, 17 юни, министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще вземе участие в тържественото отбелязване на празника на град Ямбол. Събитието ще се проведе от 10:00 ч. пред