МЕСТЕН, СВЕСТЕН И ИЗВЕСТЕН
юни 11, 2021 1966 Прегледи

МЕСТЕН, СВЕСТЕН И ИЗВЕСТЕН

Той е местен, свестен и известен в Ямбол и цялата област. ГЕРБ уцели десетката с избора на Димитър Иванов за водач на своята листа. 40-годишният икономист има зад гърба си цели 9 години като областен управител на Ямбол и един депутатски мандат – политическа биография и административен опит, с които могат да се похвалят малцина политици от провинцията. Димитър Иванов впечатлява с умението си да изслушва събеседниците. Не говори много, но думите му тежат.

„Най-тежкият момент през тези 9 години като областен управител безспорно е трагедията с взривовете на Петолъчката, когато загинаха 3-ма души“, споделя Иванов. Иначе препятствията пред него са били много. И изграждането на оградата по границата, и пожарите, и наводненията, и строежа на прословутата нова сграда за болница в Ямбол.

Малцина днес знаят, че Димитър Иванов напусна мястото си на областен управител, оставяйки цели 9 млн. лева в наследство за строежа на болницата, а преди това успя да реализира сложната процедура по избор на изпълнител.

„Надявам се този най-чакан за моите съграждани обект да се реализира максимално бързо и в срок“, споделя водачът на листата на ПП ГЕРБ в Ямбол.

Всъщност най-ярко доказателство за отношението на хората към него е просто една разходка по пешеходната зона в Ямбол. Минувачите го спират на всяка крачка. Едни го поздравяват, други се жалват, трети го търсят за помощ. Всички обаче го познават.

Водачът на листата на бюлетина № 5 се чувства най-добре в компанията на своята съпруга и малкия си 6-годишен син.

„Те са моята радост, а Ямбол е нашето настояще и бъдеще“, категоричен е Димитър Иванов.

Предишна Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА: ВРЕМЕ Е СЛИВЕН ДА ВЪЗВЪРНЕ ДОСТОЙНОТО СИ МЯСТО НА КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ!
Следваща ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ И НАП ПРОВЕРЯВАТ ЗЛАТАРСКИТЕ МАГАЗИНИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ЖЕНА Е СЪС СЧУПЕН ЧЕРЕП ПРИ КАТАСТРОФА В ЦЕНТЪРА НА ЯМБОЛ

На 28 ноември, към 18:30 ч., на тел. 112, в оперативна дежурна част при ОДМВР –Ямбол е постъпил сигнал за настъпило  пътнотранспортно произшествие с пострадал, в град Ямбол на кръстовището

Новини Ямбол

ДВАМА КРАДЦИ НА ХРАНА СА АРЕСТУВАНИ

Служители от РУ- Тунджа задържаха двама мъже за взломна кражба от търговски обект в село Роза. Разследването започнало  на 10 май след получен сигнал, че чрез разбиване е проникнато в

Новини Ямбол

ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НАРКОТИЦИ

Служители от РУ – Елхово са задържали двама мъже за притежание на наркотици. Специализираната полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества е проведена на 14 май в