МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ СЪС ЗАСЕГНАТИТЕ ОТ ХИВ/ СПИН – 1 ДЕКЕМВРИ 2022Г.
30.11.2022 414 Прегледи

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ СЪС ЗАСЕГНАТИТЕ ОТ ХИВ/ СПИН – 1 ДЕКЕМВРИ 2022Г.

Във връзка с отбелязване на Международен ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/ СПИН 1 декември 2022г.,Регионална здравна инспекция-Сливен организира:

  • Безплатно и анонимно консултиране и изследване на граждани за ХИВ/СПИН:

На 01.12.2022г.и на 09.12.2022г. от 11, 00 до 13,00 часа пред сградата на Община Сливен ще бъде разположен мобилен кабинет, в който желаещите ще могатбезплатно и анонимно да проверят своя ХИВ статус. Екип от специалисти на Регионална здравна инспекция-Сливен ще извърши консултиране и изследване. Доброволци от БМЧK-Сливен ще  предоставят здравно-образователни материали.

  • „Седмица на отворените врати” – всеки работен ден от 02.12. до 08.12.2022 г. във вирусологична лаборатория на РЗИ-Сливен, ул. „П. Яворов“ №1 от 08,30 до 12,00 часа и от 13,00 до 14,30 часа предоставяне на услуги по безплатно, доброволно и анонимно консултиране и изследване с бързи тестове за ХИВ иСПИ.

 

Регионална здравна инспекция-Сливен

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ ПОДДЪРЖА 259 КМ ПЪТИЩА ПРЕЗ ЗИМАТА
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН РАЗШИРЯВА ГРОБИЩНИТЕ ПАРКОВЕ В ПЕТ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПРИЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ПОЕЗИЯ

Кметът Стефан Радев посрещна днес представители на 13-я Международен фестивал за поезия „Славянска прегръдка“. Той ще бъде открит в 18 часа тази вечер в Драматичен театър „Стефан Киров“, където свои

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОСРЕЩНА ГОСТИ ОТ ПОБРАТИМЕНИЯ НА СЛИВЕН УНГАРСКИ ГРАД ПЕЧ

Кметът Стефан Радев посрещна днес ТамашХорват – председател на комисията по култура към Общински съвет и на Културен център от побратимения на Сливен унгарски град Печ. Причина за визитата на

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ

В приемния ден на кмета Стефан Радев, неговите заместници и секретаря на общината, граждани поставяха въпроси от различно естество. Сливенският градоначалник беше запознат с проблемен казус, свързан с общинска собственост.