МЕДИЦИНСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ НА АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ ЩЕ КАЦАТ В ДВОРА НА ВОЕННА БОЛНИЦА – СЛИВЕН
юли 14, 2021 2645 Прегледи

МЕДИЦИНСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ НА АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ ЩЕ КАЦАТ В ДВОРА НА ВОЕННА БОЛНИЦА – СЛИВЕН

Медицински хеликоптери на американската армия „Блек Хоук“ ще извършват днес учебна тренировка за медицинска авио-евакуация на хора. Първият хеликоптер ще кацне в двора на Военна болница – Сливен в 16,15 часа. От него ще бъдат изведени група хора. Това съобщиха специално за Sliveninfo от ръководството на болницата.

Веднага след това хеликоптера ще започне да кръжи над града. По план се очаква втори хеликоптер да кацне в двора на болницата, след което и двете летателни машини ще напуснат района на Сливен, връщайки се на база „Ново село“, където в момента има учение.

„Държим сливенските граждани да бъдат предупредени, за да не се всява паника“, казаха пред Sliveninfo от ръководството на Военна болница – Сливен.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ОБЯВЯВА ПРИЕМ НА НОМИНАЦИИ ЗА НАГРАДАТА "МИЛОСЪРДИЕ"
Следваща ПРЕДСТОИ ОБСЪЖДАНЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ДЕЙНОСТИ ПО СОЦИАЛЕН ПРОЕКТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

Поради възникнала авария ще бъде спряна топлата вода от днес 10:00ч. до 20:00ч. за ж.к.“Сини камъни“ бл.23 и бл.27. Ръководството се извинява за създаденото неудобство.

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ НА „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЗА ЦЕНАТА НА ТОПЛАТА ВОДА

Във връзка с Решение на КЕВР № Ц-10/01.07.2018 г. и стимулиране потреблението на битово – гореща вода (БГВ) през неотоплителния период, считано от 01 юли 2018 г. до 31 октомври

Новини Сливен

СЛИВНАЛИИ ИМАТ ПРЕКРАСЕН БАСЕЙН, КОЙТО ОЧАКВА ПОВЕЧЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

Община Сливен хвърли не малко средства, за да създаде един прекрасен плувен басейн. Той се намира в северната част на 12-то училище в кв. „Сини камъни“. „Над 2000 души са