МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ОТ ДЕТСКИ ГРАДИНИ ПРОТЕСТИРАХА В СЛИВЕН
януари 25, 2018 3557 Прегледи

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ОТ ДЕТСКИ ГРАДИНИ ПРОТЕСТИРАХА В СЛИВЕН

Медицински сестри от детски градини протестираха в Сливен днес малко преди сесията на общинския съвет. Те влязоха и на самата сесия.

„На 10.10.2016г бе подписан колективен трудов договор в сектор „Здравеопазване“, в който е договорено работните заплати на медицинските специалисти на детско и училищно здравеопазване на бъдат 700 лева. Ето защо уважаеми дами и господа общински съветници настояваме за вашето съдействие  за изпълнение на договореностите, за да не се стигне дотам яслите и детските градини да останат затворени“, се казва в декларацията на протестиращите.

„Ние даваме цялата сума, която изпраща държавата, чиито ангажимент е финансирането на детското и училищно здравеопазване. Предвиждаме нарастване на заплатите с 5 %“, заяви от трибуната на общинския съвет кметът на Сливен Стефан Радев.

 

 

Предишна В РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ” – СЛИВЕН ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕНА КНИЖНАТА ПРОДУКЦИЯ НА СЛИВЕНСКИТЕ АВТОРИ ЗА 2017г.
Следваща ДОМАКИН НАНЕСЕ ПОБОЙ НА СВОЙ ГОСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАМИОН И АВТОБУС С РАБОТНИЦИ СЕ УДАРИХА В СЛИВЕН

Пътно произшествие без пострадали e затруднило движението по булевард „Банско шосе” до бензиностанция Шел на изхода на в град Сливен в посока Нова Загора. В 16,55 часа в дежурната част

Новини Сливен

85-ГОДИШНА ЖЕНА ЗАГИНА ПРИ ПОЖАР В ТОПОЛЧАНЕ

85-годишна жена загина при пожар вчера в сливенското село Тополчане. Във вторник в 11:11 часа в оперативния център при РДПБЗН-Сливен е получен сигнал за пожар в къща в с. Тополчане.

Новини Сливен

ОДМВР – СЛИВЕН: 500 НАРУШЕНИЯ НА СКОРОСТТА ЗА ЕДНА СЕДМИЦА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

От 1 до 7 юли  на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от ГДНП и директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков.  Осъществява

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

seven + six =