МГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ОБЛАСТНО СЪБРАНИЕ
юни 25, 2020 915 Прегледи

МГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ОБЛАСТНО СЪБРАНИЕ

Областната структура на МГЕРБ-Сливен проведе редовно заседание, на което бяха обсъдени организационни въпроси на областно ниво и предложения за промени в Правилника за организацията и дейността на МГЕРБ. На събранието присъстваха над 30 представители на МГЕРБ от област Сливен. Целта на срещата бе и младежите да номинират свои представители за членове на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ за предстоящото на 5 юли Общо събрание на младежката структура, което ще се проведе в София.

Гост на събранието бе общинският ръководител на партията и председател на групата общински съветници Здравко Костадинов. Той поздрави младежите и ги призова да са единни, уверени в себе си и в убежденията си, и да използват времето си за образование и усъвършенстване.

“Младежката структура на ГЕРБ е най-голямата и активна в страната. ГЕРБ е единствената партия, която реално включва младите хора в политическите процеси и много залага на тяхното развитие и реализация. Участието на младежите във всички сектори от обществения живот е много важен. В младите има много енергия и заряд и това си личи от всички инициативи, които осъществявате”, каза Здравко Костадинов.

„Областната организация на МГЕРБ – Сливен е на пето място в страната по активност. Трябва да продължим да бъдем изключително активни, за да успяваме да реализираме идеите и инициативите си, които са насочени изцяло към хората и местната общност. Водени от демократичните ценности, ние младежите от ГЕРБ ще продължим да бъдем активен участник в политиката на партията. Ще продължим да увеличаваме числеността си и ще докажем, че можем още повече. Ще бъдем полезни и в предстоящата изборна кампания, защото заедно можем всичко“, заяви Даниела Христова, областен координатор на МГЕРБ – Сливен.

Младежите коментираха актуалната политическа обстановка в страната и предстоящите през следващата година парламентарни избори.

Събранието протече при всички санитарно-хигиенни мерки в извънредната епидемична обстановка.

Предишна ОТИДЕ СИ ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПО ХИМИЯ В СЛИВЕН
Следваща ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ КАТ-СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РЕГИОНАЛНАТА БИБЛИОТЕКА НЯМА ДА РАБОТИ С ЧИТАТЕЛИ ПЕТЪК И СЪБОТА

Ръководството на  Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен  уведомява своите потребители, че на 13 и 14 декември /петък и събота/ 2019г. библиотеката няма да работи с читатели поради участие на

Новини Сливен

ВИЛАДЖИИ ОСВЕТИХА ПЛОЩАД С ТЪПАН, НОСИИ И РУЙНО ВИНО

Виладжии от местността „Хисарлъка“ решиха да си осветят площад на връх 3 март. Сториха го, облечени с народни носии, под звуците на фолклорна музика и с руйно вино. “ За

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ

  СКЪПИ  СЪГРАЖДАНИ, НЕКА  В  НАВЕЧЕРИЕТО  НА  НАЙ-ГОЛЕМИЯ ХРИСТИЯНСКИ  ПРАЗНИК – ВЪЗКРЕСЕНИЕ  ХРИСТОВО,  ОТВОРИМ  СЪРЦАТА  СИ  ЗА  ДОБРОТО! НЕКА НАШЕТО  ЧОВЕКОЛЮБИЕ  И  МЪДРОСТ  ВЪЗКРЪСВАТ  ВСЕКИ  ДЕН В  ДОСТОЙНИ  И  ДОБРИ