МГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ОБЛАСТНО СЪБРАНИЕ
25.06.2020 1482 Прегледи

МГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ОБЛАСТНО СЪБРАНИЕ

Областната структура на МГЕРБ-Сливен проведе редовно заседание, на което бяха обсъдени организационни въпроси на областно ниво и предложения за промени в Правилника за организацията и дейността на МГЕРБ. На събранието присъстваха над 30 представители на МГЕРБ от област Сливен. Целта на срещата бе и младежите да номинират свои представители за членове на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ за предстоящото на 5 юли Общо събрание на младежката структура, което ще се проведе в София.

Гост на събранието бе общинският ръководител на партията и председател на групата общински съветници Здравко Костадинов. Той поздрави младежите и ги призова да са единни, уверени в себе си и в убежденията си, и да използват времето си за образование и усъвършенстване.

“Младежката структура на ГЕРБ е най-голямата и активна в страната. ГЕРБ е единствената партия, която реално включва младите хора в политическите процеси и много залага на тяхното развитие и реализация. Участието на младежите във всички сектори от обществения живот е много важен. В младите има много енергия и заряд и това си личи от всички инициативи, които осъществявате”, каза Здравко Костадинов.

„Областната организация на МГЕРБ – Сливен е на пето място в страната по активност. Трябва да продължим да бъдем изключително активни, за да успяваме да реализираме идеите и инициативите си, които са насочени изцяло към хората и местната общност. Водени от демократичните ценности, ние младежите от ГЕРБ ще продължим да бъдем активен участник в политиката на партията. Ще продължим да увеличаваме числеността си и ще докажем, че можем още повече. Ще бъдем полезни и в предстоящата изборна кампания, защото заедно можем всичко“, заяви Даниела Христова, областен координатор на МГЕРБ – Сливен.

Младежите коментираха актуалната политическа обстановка в страната и предстоящите през следващата година парламентарни избори.

Събранието протече при всички санитарно-хигиенни мерки в извънредната епидемична обстановка.

Предишна ОТИДЕ СИ ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПО ХИМИЯ В СЛИВЕН
Следваща ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ КАТ-СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАК В ГЕРМАНИЯ ОБЩИНИТЕ НАСЪРЧАВАТ ГРАЖДАНИТЕ ДА ПРЕДОТВРАТЯВАТ ОТПАДЪЦИ

Германия има една от най-напредналите системи за рециклиране в света, със строги разпоредби за изхвърляне на отпадъци и добре развита система за събиране, сортиране и рециклиране на отпадъци. Като цяло,

Новини Сливен

ИДВА СЕДМИЦА С МНОГО ВЯТЪР И МАЛКО ДЪЖД

Започваме седмица, през която ще има много вятър и малко дъжд. Такива са прогнозите за Сливен на Sinoptik.bg. Първите два дни отново ще бъдат пролетни с температури до 16 градуса.

Новини Сливен

ППМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ Е В ТОП 10 НА УЧИЛИЩАТА СПОРЕД ИЗПИТА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА /обновена/

Математическите гимназии и две частни училища отново показаха, че са едни от най-силните училища в българското образование. На първо място в класациите на топ 10 на най-добрите училища според изпитите