МГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ОБЛАСТНО СЪБРАНИЕ, НА КОЕТО БЕШЕ НОМИНИРАНО НОВО РЪКОВОДСТВОТО НА СТРУКТУРАТА

МГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ОБЛАСТНО СЪБРАНИЕ, НА КОЕТО БЕШЕ НОМИНИРАНО НОВО РЪКОВОДСТВОТО НА СТРУКТУРАТА

Младежката организация на ГЕРБ – Сливен проведе областно събрание, на което беше номинирано ново ръководството на структурата.

За областен координатор на МГЕРБ е номиниран Андрей Карапетков. Номинираните за организационен секретар на младежката структура са Белин Долушанов, Пламена Петкова, Даниела Василева, Хермина Петрова и Господинка Ангелова. За членове на Управителния съвет бяха гласувани Борислав Василев от Котел, Теодор Михайлов от Нова Загора, Анелия Стоянова от Твърдица, Деница Иванова, Гюнейт Салиев, Йордан Стефанов, Даниела Христова и Даниела Василева от Сливен.

На срещата присъстваха заместник – председателят на МГЕРБ по международната дейност Велмира Вълева, Христо Котов – член на Националния изпълнителен съвет на Младежката структура на ГЕРБ, както и представителят на НИС от Ямбол – Мирослав Козарев.

В началото на събранието досегашният областен координатор на МГЕРБ-Сливен Даниела Христова направи отчет за свършеното до момента. Тя благодари на младежите за активността във всички инициативи. “Областната организация на МГЕРБ – Сливен е сред най-активните в страната. Трябва да продължим да работим със същата увереност заедно, за да успяваме да реализираме идеите и инициативите си, които са насочени изцяло към хората и местната общност. Младите хора трябва да са активни и в обществено-политическия живот на България, за да гарантираме по-доброто бъдеще родината ни и родния край“, каза Даниела Христова.

От своя страна Велмира Вълева заяви, че ГЕРБ е единствената партия, която реално включва младите хора в политическите процеси и много залага на тяхното развитие и реализация. „Участието на младежите във всички сектори от обществения живот е много важен. В младите има много енергия и заряд, и това си личи от всички инициативи, които осъществяваме. Водени от демократичните ценности, ние младежите от ГЕРБ ще продължим да бъдем активен участник в политиката на партията. Ще продължим да увеличаваме числеността си и ще докажем, че можем още повече. Ще бъдем полезни и в предстоящата изборна кампания, защото заедно можем всичко“, каза още Велмира Вълева.

Младежите коментираха актуалната политическа обстановка в страната и предстоящите парламентарни избори. Всички се обединиха около мнението, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила и ще върне държавата на пътя на развитието.

Събранието се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки.

Окончателното решение и утвърждаването на ръководството ще бъде направено от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Предишна ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ БЯХА ОТЛИЧЕНИ ЗА УЧАСТИЕТО СИ ВЪВ ВАКСИНАЦИОННАТА КАМПАНИЯ
Следваща МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ОТЛИЧИ С ГРАМОТА ЕКИПА НА ИМУНИАЗАЦИОННИТЕ КАБИНЕТИ КЪМ МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР” ООД – ГР. СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН“ ЕАД

Уважаеми клиенти, Във връзка с наближаване началото на отоплителен сезон 2020/2021г. и все по-малко оставащото време до тогава, напомняме на всички, които са получили пакет  документи и желаят Топлофикация-Сливен ЕАД

Новини Сливен

НАГЛА ГАВРА ИЛИ ПРОСТА КРАЖБА? ИЗЧЕЗНА ПАМЕТНАТА ПЛОЧА НА КУШ БУНАР

Паметната плоча при извора Куш бунар в местността Карандила, в чест на героите от Априлското въстание, е изчезнала, вероятно отнесена от вандали. Снимки от съсипания благороден жест на дарителката Радка

Новини Сливен

СЕРИЕН КРАДЕЦ Е ЗАДЪРЖАН В СЛИВЕН

Криминалисти на РУ-Сливен са задържали извършител на серия от кражби във вилна зона „Селището“. Полицейските служители започват работа по случая в края на миналата седмица след получени заявления за три