МБАЛ „СВЕТА ПЕТКА БЪЛГАРСКА“ ЕООД – НОВА ЗАГОРА С НОВ УПРАВИТЕЛ
29.03.2024 744 Прегледи

МБАЛ „СВЕТА ПЕТКА БЪЛГАРСКА“ ЕООД – НОВА ЗАГОРА С НОВ УПРАВИТЕЛ

Кметът на общината Галя Захариева, председателят на Общински съвет Нова Загора Константин Тачев и заместник-кметът Ивайло Енев, с ресор „Здравеопазване и социални услуги“, представиха днес пред екипа на МБАЛ „Света Петка Българска“ ЕООД новия управител – г-жа Антоанета Иванова. С благодарност към досегашния управител Станка Иванова и с пожелание за успех, се обърнаха гостите и служителите в новозагорската болница. „Предизвикателствата са много, но заедно ще продължим да търсим техните решения, както и досега“ – заяви Антоанета Иванова и благодари за оказаното доверие.

„С нов управител на общинската болница ще продължим всички добри мерки в сферата на здравеопазването по ремонтните дейности вътре в сградата, включително и ремонтни дейности по самата сграда. Още през април месец ще продължим програмата „Здравна грижа на място“, осигуряваща безплатни профилактични прегледи в малките населени места, като с радост мога да съобщя, че още лекари ще се включат в доброволческата здравна грижа.“, поясни г-жа Захариева.

Отправени бяха и благодарности от общинското ръководство и това на лечебното заведение към проф. Анна-Мария Борисова, дмн – Председател на Българско дружество по ендокринология и нейния екип от Университетска болница „Софиямед“ за включването на нашата община в програма, предоставяща безплатни изследвания за диабет, болести на щитовидната жлеза, хронично бъбречно заболяване, артериална хипертония и затлъстяване.

Предишна ЮИДП СЛИВЕН ЩЕ РАЗДАДЕ БЕЗВЪЗМЕЗДНО 10 000 ФИДАНКИ ПО ПОВОД СЕДМИЦАТА НА ГОРАТА
Следваща ПРОДЪЛЖАВА ПРИЕМЪТ НА ДОКУМЕНТИ ЗА СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ ЗА ОКРЪЖНИЯ И РАЙОННИЯ СЪД В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БОЖИДАР АНДРЕЕВ ОТ ТОПОЛЧАНЕ ГРАБНА БРОНЗ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПО ЩАНГИ

  Българските щангисти продължиха успешната си серия да печелят всеки ден медал на продължаващото в Москва европейско първенство за мъже и жени. Поредното отличие блесна на гърдите на Божидар Андреев

Новини Сливен

ЗАПОЧВА САНИРАНЕТО НА ОЩЕ ЕДИН БЛОК В СЛИВЕН

Още един жилищен блок в Сливен предстои да бъде саниран. По време на откриването на строителната площадка днес кметът Стефан Радев призова жителите на блока да си съдействат с изпълнителите

Новини Сливен

ЕДИН УБИТ И 8 РАНЕНИ ПРИ ТЕЖКА КАТАСТРОФА С МИГРАНТИ КРАЙ НОВА ЗАГОРА

Млад мъж загина на място, а други 8 са ранени при тежка катастрофа с мигранти, станала на магистрала „Тракия” в неделя, научи Sliveninfo от лекари в Сливен и Нова Загора.