МАЯ МАНОЛОВА ПОДКРЕПИ СТЕФАН ПАСКОВ В СЛИВЕН

Лидерът на „Изправи се България“ Мая Манолова подкрепи водача на партийната листа в Сливен Стефан Пасков. „Малко са бойците като Стефан Пасков, с които сме от самото начало и за които каузите – местни и национални, са основен приоритет. Мисля, че за всеки гражданин на Сливен е ясно, че изборът ни е добър, че изборът ни е перфектен, защото имаме един сърцат човек, който е готов да се бори за каузи докрай. Моята цел е нашите хора навсякъде да бъдат отдадени на каузи, какъвто е Стефан Пасков в Сливен“, заяви Мая Манолова в Пресклуба на БТА в Града под сините камъни.

В Сливен тя за първи път обяви инициативата на „Изправи се България“ за облагане с данък на всички, които получават на 200 000 лева годишно. Според нея, това вече е направено в други страни от Европейския съюз. По този начин ще има макар и минимална справедливост в кризите, в които са страната и Съюза.

Мая Манолова бе категорична, че позицията на „Изправи се България“ по отношение на ескалацията на войната в Украйна, е за незабавни мирни преговори. Според нея това ще бъде основният разлом при предстоящите избори – между партиите на войната и тези на мира.

Тя припомни, че формацията има план за излизане от кризата, основаващ се на пет стъпки – веднага след 2 октомври се предвижда вкарване на законопроект за извънредната ситуация в енергийния и водния сектор и компенсации от държавата за всички енергийно бедни. Таванът на цените на бензина и дизела – до 2.50 лв. за литър и премахване на 1 лев спекулативна надценка от търговците. Повишаване на доходите и реално преизчисление на пенсиите, спрямо осигурителен доход от 2021 г., таван на цените на 8 хранителни продукта от малката потребителска кошница, както и защита на хората от дълговото робство – закон за банките, за ЧСИ-тата, за колекторите, закон за частния фалит и др.

„Аз вярвам във всички каузи, зад които е застанала г-жа Манолова. Тя беше най-добрият омбудсман на България. Като виждам как хората я посрещат навсякъде, включително и днес в Сливен, тя продължава и в момента да бъде омбудсманът на България. Категоричен съм, че „Изправи се България“ е най-социалната партия у нас. За мен БСП участва в една голяма далавера в името на властта, като част от вече бившата Четворна коалиция. Мисля, че вече съм дорасъл за голямата политика“, каза пред журналисти Стефан Пасков.

Предишна ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИ В ЧЕСТВАНИЯТА НА ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА
Следваща ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ „ РУСИ КАРАБИБЕРОВ“ В НОВА ЗАГОРА ОТВОРИ ВРАТИ ЗА ТРАДИЦИОННИЯ „ЕСЕНЕН САЛОН“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

Притежание на наркотици е установено от нощни патрулни екипи на група „Охрана на обществения ред“ към РУ-Сливен. На 8 ноември, в 23,45 часа, на ул. „Булаир“, е извършена проверка на

Новини Сливен

ДПС – СЛИВЕН РЕГИСТРИРА ЛИСТАТА СИ ЗА ВОТА НА 14 НОЕМВРИ С ВОДАЧ ТАНЕР АЛИ

ДПС – Сливен регистрира своята листа с кандидати за народни представители за предстоящите избори на 14 ноември 2021г. На регистрацията присъстваха областният председател на партията  Мустафа Мустафов и водачът на

Новини Сливен

13-ГОДИШЕН Е С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА СЛЕД УДАР В ГЛАВАТА ОТ СВОЙ ВРЪСТНИК

Служители на участък „Надежда“ работят по случая на причинена телесна повреда. Вчера, около 15,20 часа, на ул.“Утро“ е възникнал конфликт между две малолетни момчета на 12 и 13 години. В