МАСИРАНО ПОЛИЦЕЙСКО ПРИСЪСТВИЕ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН
април 8, 2020 8540 Прегледи

МАСИРАНО ПОЛИЦЕЙСКО ПРИСЪСТВИЕ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

Десетки полицаи се изсипаха в двора зад блок № 23 на бул. „Хаджи Димитър” в центъра на Сливен. Униформените дойдоха малко преди 17.30 часа и отведоха мъж с раничка. Полицейското присъствие обаче не отслабва, а се усилва. Това споделиха пред Sliveninfo жители на блока.

Източник на полицията сподели пред Sliveninfo , че на място са открити запалки и капсулдетонатори. Изчаква се пристигането на специализирана група от Бургас, която трябва да изземе откритите капсулдетонатори.

Ще се проверява и съпричастността на мъжа с раницата, който вече е отведен в полицията.

На този етап районът е отцепен.

Предишна 46 НАРУШИТЕЛИ НА КАРАНТИНАТА ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН СА ЗАПЛАШЕНИ СЪС ЗАТВОР ДО 5 ГОДИНИ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕПУТАТЪТ КОЛЬО МИЛЕВ ПОЗДРАВЯВА ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН С ТРЕТИ МАРТ

Уважаеми  Дами и Господа, За мен е удоволствие да Ви приветствам по повод  Националния празник на Република България 3 март и 143 години от Освобождението на страната ни от турско

Новини Сливен

КЛЮЧЪТ НА БСП ЗА ВТОРИ МАНДАТ В СЛИВЕН СЕ КАЗВА Д-Р ПЕТКАНСКА

БСП – Сливен може да вземе втори мандат на предстоящите избори, ако д-р Събина Петканска получи достатъчно подкрепа. Известният хирург се доказа като истински боец в предизборните кампании на социалистите.

Новини Сливен

ДП „ГОРСКО СТОПАНСТВО“ – СЛИВЕН ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНИ ФИДАНКИ ПО СЛУЧАЙ СЕДМИЦАТА НА ГОРАТА

Във връзка с отбелязването на Седмица на гората от 02 до 08 Април 2018 година ТП Държавно Горско Стопанство Сливен при ЮИДП Сливен организира благотворителна кампания за предоставяне на държавни